Shadow and Bone

-
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer castingnieuws voor Shadow and Bone

Netflix komt met een serie, gebaseerd op de boeken Shadow and bone en Six of Crows van Leigh Bardugo. Er is meer bekend over de acteurs die in de serie gaan spelen.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Jessie Mei Li (Shortflix), Ben Barnes (Gold Digger), Amita Suman (Doctor Who), Freddy Carter (Pennyworth), Archie Renaux (Voyagers!), Kit Young (Endeavour) en Danielle Galligan (Game of Thrones) een rol in de nieuwe serie Shadow and Bone op Netflix gaan spelen. Het is nu bekend gemaakt dat Sujaya Dasguptato, Daisy Head, Zoë Wanamaker, Kevin Eldon, Luke Pasqualino, Julian Kostov, Jasmine Blackborow, Gabrielle Brooks, Simon Sears en Calahan Skogman zich bij de cast van de Amerikaanse fantasyserie gaan voegen.

Embed from Getty Images
Daisy Head

Vorig jaar gaf Netflix groenlicht voor de nieuwe serie Shadow and Bone, gebaseerd op de boeken Shadow and bone en Six of Crows van Leigh Bardugo. Shadow and bone speelt zich af in een wereld met eeuwigdurende duisternis en volgt Alina Starkov, een jonge soldaat. Alina ontdekt dat zij over een verborgen kracht beschikt die haar verdeelde land weer kan verenigen, maar ze wordt tegengewerkt door vijanden. Six of Crows speelt zich af na het verhaal van Shadow en Bone. Het is nog niet duidelijk hoe de serie de twee verhalen gaat samenvoegen of wanneer de serie online komt op Netflix.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1