Shadow and Bone

-
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer castingnieuws voor Shadow and Bone

Netflix komt met een serie, gebaseerd op de boeken Shadow and bone en Six of Crows van Leigh Bardugo. Er is meer bekend over de acteurs die in de serie gaan spelen.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Jessie Mei Li (Shortflix), Ben Barnes (Gold Digger), Amita Suman (Doctor Who), Freddy Carter (Pennyworth), Archie Renaux (Voyagers!), Kit Young (Endeavour) en Danielle Galligan (Game of Thrones) een rol in de nieuwe serie Shadow and Bone op Netflix gaan spelen. Het is nu bekend gemaakt dat Sujaya Dasguptato, Daisy Head, Zoë Wanamaker, Kevin Eldon, Luke Pasqualino, Julian Kostov, Jasmine Blackborow, Gabrielle Brooks, Simon Sears en Calahan Skogman zich bij de cast van de Amerikaanse fantasyserie gaan voegen.

Embed from Getty Images
Daisy Head

Vorig jaar gaf Netflix groenlicht voor de nieuwe serie Shadow and Bone, gebaseerd op de boeken Shadow and bone en Six of Crows van Leigh Bardugo. Shadow and bone speelt zich af in een wereld met eeuwigdurende duisternis en volgt Alina Starkov, een jonge soldaat. Alina ontdekt dat zij over een verborgen kracht beschikt die haar verdeelde land weer kan verenigen, maar ze wordt tegengewerkt door vijanden. Six of Crows speelt zich af na het verhaal van Shadow en Bone. Het is nog niet duidelijk hoe de serie de twee verhalen gaat samenvoegen of wanneer de serie online komt op Netflix.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Gisteren, 14:00
Warrior (2019) van Cinemax is vernieuwd met een derde seizoen. De Amerikaanse actieserie zal daarvoor verhuizen van Cinemax naar HBO Max.
Gisteren, 13:00
BBC heeft de Engelse dramaserie Call the Midwife vernieuwd met een twaalfde en dertiende seizoen, nog voordat het tiende en elfde seizoen zijn verschenen.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
donderdag, 12:00