Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Shades of Blue krijgt tweede seizoen van NBC

Shades of Blue, waarin de veelzijdige Jennifer Lopez de hoofdrol vertolkt, keert terug voor een tweede reeks afleveringen bij NBC. De vroege vernieuwing van de politieserie komt door een hoop vertrouwen van het netwerk. Er zijn slechts vijf afleveringen uitgezonden en afgelopen week werd een dieptepunt in de kijkcijfers bereikt. Ondanks dat er minder mensen live kijken, wordt de serie nog genoeg achteraf teruggekeken. Reden genoeg om het drama een tweede kans en dus een tweede seizoen te geven.

''We willen Jennifer, de hardst werkende vrouw die we kennen, bedanken voor haar inspanningen als ster en uitvoerend producent van Shades of Blue, evenals de andere producenten en castleden voor hun onvermoeibare inzet'', zegt NBC-president Jennifer Salke in een verklaring. ''We kunnen haast niet wachten om te zien waar het verhaal ons in het fantastische tweede seizoen zal leiden.''

De meest recente aflevering van Shades of Blue trok 5,6 miljoen kijkers. De premiére trok één maand eerder nog 8,6 miljoen kijkers. Er worden dit seizoen nog acht afleveringen uitgezonden.

Vorige aflevering
By Virtue Fall
By Virtue Fall
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_kimregts
13 maa 2016 16:35 -
Ik kijk veel series, zo ook deze. SOB vind ik een aardige serie. Leuke acteurs en goed acteerwerk. Ik weet niet of ik het een leuke serie had gevonden als er andere en met name onbekendere acteurs in hadden gespeeld. Het neigt voor mij dan toch weer naar "een zoveeltste" politieserie. Dan nog, ik hou van 't genre, dus ik vermaak me tot nu toe.
Reageer
avatar_anonymous
24 maa 2016 13:48 -
Mooie politieserie, fjjn dat ze doorgaan.
Reageer
Shades of Blue