SGU Stargate Universe

8,0 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Stargate Universe gaat 20 mei verder op Syfy

Het tweede en laatste seizoen Stargate Universe was vanaf 28 januari te zien bij Syfy Universal, maar stopte na 10 afleveringen vanwege een winterstop in de VS. Vanaf 20 mei kunnen we echter de rest van het laatste seizoen zien, te beginnen vanaf aflevering 11. Syfy Universal zal iedere week twee nieuwe afleveringen achter elkaar uitzenden.

Robert Carlyle en Ming-Na schitteren wederom in het tweede seizoen van deze uiterst succesvolle spin-off van de populaire Stargate franchise. De soldaten, wetenschappers en burgers aan boord van het oude schip Destiny zetten hun zoektocht naar huis voort maar worden daarbij continu bedreigd! Tijdens hun gevaarlijke avonturen zullen sommige overlevenden helden worden, anderen worden ontmaskerd en weer anderen verdwijnen in het niets…

Bron: Universal Networks International
Vorige aflevering
Gauntlet
Gauntlet
02x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Vandaag, 09:00
2
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Gisteren, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Gisteren, 10:00
2
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Gisteren, 09:00
1