SGU Stargate Universe

8,0 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Stargate Universe gaat 20 mei verder op Syfy

Het tweede en laatste seizoen Stargate Universe was vanaf 28 januari te zien bij Syfy Universal, maar stopte na 10 afleveringen vanwege een winterstop in de VS. Vanaf 20 mei kunnen we echter de rest van het laatste seizoen zien, te beginnen vanaf aflevering 11. Syfy Universal zal iedere week twee nieuwe afleveringen achter elkaar uitzenden.

Robert Carlyle en Ming-Na schitteren wederom in het tweede seizoen van deze uiterst succesvolle spin-off van de populaire Stargate franchise. De soldaten, wetenschappers en burgers aan boord van het oude schip Destiny zetten hun zoektocht naar huis voort maar worden daarbij continu bedreigd! Tijdens hun gevaarlijke avonturen zullen sommige overlevenden helden worden, anderen worden ontmaskerd en weer anderen verdwijnen in het niets…

Bron: Universal Networks International
Vorige aflevering
Gauntlet
Gauntlet
02x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00