SGU Stargate Universe

8,0 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

SyFy cancelt SGU Stargate Universe

SyFy heeft vandaag bekend gemaakt dat SGU Stargate Universe geen derde seizoen zal krijgen. De 10 afleveringen van het tweede seizoen, die nog niet zijn uitgezonden, zullen in de zomer van 2011 worden uitgezonden. Wanneer precies de afleveringen te zien zijn en in welk tijdslot is nog onbekend.
Vorige aflevering
Gauntlet
Gauntlet
02x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

John Doe
David (gast)
21 dec 2010 11:21 -
tja.. was te verwachten zeker? HEEFT nooit de verwachtingen kunnen inlossen van sg1 of atlantis....
Reageer
John Doe
Robin (gast)
21 dec 2010 11:34 -
Jammer maar ik snap het wel. Ik vond de serie te vlak. De karakters zaten te vast, waren te zwart/wit en een nieuwe richting geven met de huidige cast zou volgens mij betekenen dat ze de helft zouden moeten ontslaan.
Reageer
John Doe
Martin (gast)
04 jan 2011 13:34 -
Ja, jammer. heb het eerste seizoen gezien en vond het op zich wel leuk, maar niet geweldig. Ze hadden beter vanaf het begin om eventuele problemen op te lossen, de stenen kunnen gebruiken en Mc kay er in brengen voor wat humor. Dat is wat er eigenlijk nog aan ontbreekt, humor.

Ze hadden beter verder kunnen gaan met een seizoen van Atlantis. In de trend van dat atlantis nu zodanig gerepareerd is dat ze daarmee het helaal verkenen of dat ze terug gaan naar de pegagus en daar de oorlog tegen de wraith afmaken, Het is maar een idee, Want er zijn nog te veel onopgeloste dingen in die serie. Ze hadden beter hun geld daar aan kunnen besteden. Wat krijg je nu! 10 superleuke seizoenen van sg1. 5 geweldige seizoenen van atlantis en waarschijnlijk 2 seizoenen van sgu wat een beetje een flop is. De makers zijn een beetje uit het oog verloren waar het allemaal om gaat. en dat is ontdekkingen doen in het helaal via de stargate. Dit is waar sg1 over ging en ook atlantis, sgu niet. Helaas hadden ze beter hun geld elders kunnen uitgeven. Zo word er volgens mij al in het 8ste seizoen van sg1 gepraat over de mysterieuze atlantis "de lost city" en eindelijk naar een tijd komt er een spin-off van dit verhaal, dat is de mooie van dit. maar goed het mocht niet zo zijn... laten ze nu niet stoppen met de series, desnoods wachten tot de crisis afgelopen is en dan gewoon atlantis weer oppakken in zijn volle glory...

Groeten een trouwe kijker.
Reageer
John Doe
Bram (gast)
12 jan 2011 14:38 -
jammer jammer jammer het was kwa spanning een geweldige serie maarja wat martin all zij er ontbreekt ook wat humor plus eigelijk hadden ze in stargate atlantis all moeten beginnen over de "lost" ship om het zo te noemen vindt jammer. maarja dat stargate sg1 er mee gekapt is kan ook wel naar 10 geweldige seizoenen maar je ziet het weer GELD! is het probleem en teweinig KIJKERS.

het is triest dat het toch zo moet eindigen:( zelfde als atlantis wegens geld gebrek en kijkers waarschijnlijk is het er mee gestopt ik hoop dat het weer is verder gaat met SGU

Groeten een trouwe kijker:)
Reageer
John Doe
chad (gast)
03 mei 2011 14:54 -
wat een negatieve reacties. ik vind de series wel leuk. dit omdat personen eindelijk niet zo overdreven zijn maar wat menselijker. het is gewoon jammer dat weer een serie midden in een verhaal stopt. op deze manier zou je bijna geen serie meer kijken
Reageer
John Doe
peter (gast)
20 okt 2011 16:06 -
ik vond alle stargate series goed en ook universe ,spijtig dat ze er mee stoppen of weet er iemand iets meer dat ze toch nog door gaan.als het nu eindigt weten we niet hoe het verder ging.ze kunnen het toch nog beter maken door oudere personages van andere stargates bij te voegen enz ...
er zouden weer meer kijkers zijn dan nu.
Groeten van een zeer trouwe kijker
Reageer
John Doe
Bart (gast)
09 nov 2012 19:29 -
Dit is echt zo jammer. Teveel series die niet afgemaakt worden. Dit was echt een geweldige serie. Hoop dat er nog een keer wordt overwogen om toch de afleveringen te gaan maken. Hier zit nog zoveel potentie in. Dit is een te open eind. :-(
Reageer
John Doe
ramon (gast)
31 aug 2014 18:00 -
slechste beslissing ooit.. je kan niet zomaar een serie stoppen en een miljoen fans zich laten afvragen hoe het verder gaat.. dan hadden ze op zn minst een eind film of eind seizoen moeten maken waarin een eind word gemaakt aan het verhaal..
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een WhatsApp-spel. We geven er twee weg. Doe mee en maak kans op deze leuke online games!
Vandaag, 15:00
Acteur Idris Elba sprak zich eerder al uit over een film over de Britse detectiveserie Luther, nu hint hij weer naar een mogelijke film.
Vandaag, 13:00
1
Netflix Nederland & België heeft via een trailer de nieuwe lanceerdatum van de interactive special van Unbreakable Kimmy Schmidt bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Dexter zijn nu exclusief te bekijken op Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
2
Netflix heeft toch een zesde seizoen van The Crown aangekondigd, het aankomende vijfde seizoen zou eigenlijk de laatste zijn geweest.
Vandaag, 09:00