Sex Education

8,0 / 10
51 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie Sex Education krijgt derde seizoen

Sex Education is een Britse dramedy van Netflix. Het tweede seizoen van de serie verscheen op 17 januari 2020 en bestaat uit acht afleveringen.

Otis (Asa Butterfield), een sociaal onhandige maagd op de middelbare school, woont in de serie samen met zijn moeder (Gillian Anderson), die sekstherapeut is. Hij werkt samen met de snedig slimme ‘bad-girl’ Maeve (Emma Mackey) om een ​​kliniek op te zetten om met de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen om te gaan.

Sex Education krijgt een derde seizoen, dat in 2021 zal verschijnen. Dit maakte de streamingdienst maandag bekend in een video. In de video vertelt acteur Alistair Petrie, die in de serie de rol van rector Michael Groff speelt, dat het nieuwe seizoen eraan komt. In het filmpje loopt hij door een tentoonstelling in het schoolgebouw en geeft hij commentaar bij schilderijen waarop verschillende scholieren uit de serie te zien zijn.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.
Vandaag, 09:00
3
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00