Sex Education

8,0 / 10
51 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van tweede seizoen Sex Education

Sex Education is een Amerikaanse dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2019. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen.

Het tweede seizoen krijgt wederom acht afleveringen en de gehele cast keert terug, onder wie acteurs Asa Butterfield en Gillian Anderson. Sex Education draait om de verlegen Otis Milburn (Asa Butterfield). Samen met de extraverte vriendin Maeve Wiley (Emma Mackey) begint hij een eigen sekshulpkliniek op school, ondanks dat hij zelf nog maagd is. Hij krijgt alle informatie van zijn moeder Jean Milburn (Gillian Anderson), die sekstherapeut is.

De serie is een groot succes onder de kijkers van Netflix. De streamingdienst onthulde eerder dat Sex Education tijdens de eerste vier weken na zijn release door zo'n veertig miljoen huishoudens bekeken is.

In het tweede seizoen van Sex Education moet Otis als laatbloeier zijn nieuw ontdekte seksuele driften leren te beheersen om de relatie met zijn vriendin Ola (Patricia Allison) te laten slagen, terwijl ook de spanning tussen Maeve en hemzelf steeds intenser wordt. Ondertussen is Moordale Secondary in de greep van een uitbraak van chlamydia, waardoor er nog meer nadruk wordt gelegd op seksuele voorlichting. Daarbij zorgt de komst van een aantal nieuwe jongeren in de stad voor flink wat onrust. En dan hebben we natuurlijk nog Eric Effiong (Ncuti Gatwa), de goede vriend van Otis die zich graag verkleedt als vrouw en zijn liefde voor mannen niet onder stoelen of banken steelt.

De serie Sex Education is geschreven door Laurie Nunn en geproduceerd door Eleven. Het tweede seizoen zal waarschijnlijk in januari 2020 beschikbaar komen. De exacte datum is nog niet bekend, maar aangezien het eerste seizoen op 11 januari 2019 uitkwam, kunnen we ervan uitgaan dat het nieuwe seizoen ook rond deze datum verschijnt. Bekijk hieronder de eerste beelden die Netflix gedeeld heeft.

8583 SexEdu1
8583 SexEdu2
8583 SexEdu3
8583 SexEdu4
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Vandaag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Vandaag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Vandaag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
Vandaag, 09:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56