Sex Education

8,0 / 10
51 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 6

Episode 6

Eric staat alleen door zijn trauma en Maeve wint een prijs met haar opstel. Otis probeert het aan te leggen met Lily, maar zijn diepgewortelde problemen zitten in de weg.
Gastrollen:
Patricia Allison(Ola Nyman), Alistair Petrie(Mr. Groff), Deobia Oparei(Mr. Effoing), Jim Howick(Colin Hendricks), Chaneil Kular(Anwar), Samantha Spiro(Mrs. Groff), Tanya Reynolds(Lily Iglehart), Joe Wilkinson(Jeffrey), James Purefoy(Remi Milburn), Mikael Persbrandt(Jakob Nyman), Doreene Blackstock(Mrs. Effoing), Edward Bluemel(Sean Wiley)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
11 januari 2019, 03:00
Reacties (2)
avatar_R_Beernaert
31 mrt 2020 10:01 -
Hoe kan ik ernaar kijke?
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
31 mrt 2020 11:11
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben. De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders! Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer! Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.

Deze serie is te zien op Netflix.
Reageer