Severance

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Britt Lower in Apple TV+ serie Severance

Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.

Severance gaat over een bedrijf met de naam Lumen Industries dat het gegeven dat er een goede balans moet zijn tussen werk en privé naar een hoger niveau tilt, nadat er allerlei moeilijkheden zijn geweest en een medewerker spoorloos was. Arquette speelt de baas van het bedrijf. Adam Scott speelt een medewerker die probeert om op te krabbelen na de moeilijke periode. Er is voor Severance nog geen releasedatum bekendgemaakt.


Britt Lower

Apple TV+ heeft nu bekend gemaakt dat ook Britt Lower een belangrijke rol krijgt in de serie Severance. Lower speelt Helly, een vrouw die moeite heeft om vrede te vinden met de beslissing die ze heeft genomen om een ontslagprocedure te starten. Britt Lower had eerder een terugkerende rol in d HBO-serie High Maintenance (2016). Ook was ze te zien in Man Seeking Woman en Future Man.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00