Severance

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Britt Lower in Apple TV+ serie Severance

Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.

Severance gaat over een bedrijf met de naam Lumen Industries dat het gegeven dat er een goede balans moet zijn tussen werk en privé naar een hoger niveau tilt, nadat er allerlei moeilijkheden zijn geweest en een medewerker spoorloos was. Arquette speelt de baas van het bedrijf. Adam Scott speelt een medewerker die probeert om op te krabbelen na de moeilijke periode. Er is voor Severance nog geen releasedatum bekendgemaakt.


Britt Lower

Apple TV+ heeft nu bekend gemaakt dat ook Britt Lower een belangrijke rol krijgt in de serie Severance. Lower speelt Helly, een vrouw die moeite heeft om vrede te vinden met de beslissing die ze heeft genomen om een ontslagprocedure te starten. Britt Lower had eerder een terugkerende rol in d HBO-serie High Maintenance (2016). Ook was ze te zien in Man Seeking Woman en Future Man.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
1
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
vrijdag, 15:00