Severance

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Britt Lower in Apple TV+ serie Severance

Apple TV+ werkt aan de thrillerserie Severance. Eerder werd al bekend dat Patricia Arquette de tegenspeelster is van Adam Scott in de serie. Ben Stiller gaat de serie produceren.

Severance gaat over een bedrijf met de naam Lumen Industries dat het gegeven dat er een goede balans moet zijn tussen werk en privé naar een hoger niveau tilt, nadat er allerlei moeilijkheden zijn geweest en een medewerker spoorloos was. Arquette speelt de baas van het bedrijf. Adam Scott speelt een medewerker die probeert om op te krabbelen na de moeilijke periode. Er is voor Severance nog geen releasedatum bekendgemaakt.


Britt Lower

Apple TV+ heeft nu bekend gemaakt dat ook Britt Lower een belangrijke rol krijgt in de serie Severance. Lower speelt Helly, een vrouw die moeite heeft om vrede te vinden met de beslissing die ze heeft genomen om een ontslagprocedure te starten. Britt Lower had eerder een terugkerende rol in d HBO-serie High Maintenance (2016). Ook was ze te zien in Man Seeking Woman en Future Man.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00