Severance

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Patricia Arquette in serie Severance van Apple TV+

Actrice Patricia Arquette gaat een hoofdrol spelen in de nieuwe thrillerserie Severance van streamingdienst Apple TV+.

In Severance wordt Patricia Arquette de tegenspeelster van Adam Scott die onder meer bekend is van Big Little Lies. Ben Stiller gaat de serie produceren.

Severance gaat over een bedrijf met de naam Lumen Industries dat het gegeven dat er een goede balans moet zijn tussen werk en privé naar een hoger niveau tilt, nadat er allerlei moeilijkheden zijn geweest en een medewerker spoorloos was. Arquette speelt de baas van het bedrijf. Adam Scott speelt een medewerker die probeert om op te krabbelen na de moeilijke periode. Er is voor Severance nog geen releasedatum bekendgemaakt.


Patricia Arquette

Patricia Arquette won zondag een Golden Globe voor haar rol in de serie The Act. Daarvoor ontving de Amerikaanse actrice eerder ook al een Emmy Award. Arquette won eerder bovendien een Emmy voor haar hoofdrol in de serie Medium.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1
Het eerste seizoen van Reverie van Mickey Fischer en met Sarah Shahi in de hoofdrol is binnenkort te zien op Ziggo.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56