Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Severance

Is er meer werk aan de winkel bij Lumon Industries? Apple TV+ heeft aangekondigd dat de Severance is vernieuwd met een tweede seizoen.

Vrijdag 8 april verscheen de finale van het eerste seizoen. De thrillerserie die zich afspeelt op de werkvloer is gemaakt door Dan Erickson en geregisseerd door Ben Stiller.

In Severance leidt Mark Scout (Adam Scott) een team bij Lumon Industries, waarvan de werknemers een ontslagprocedure hebben ondergaan, een procedure die hun herinneringen chirurgisch verdeelt tussen hun werk en privéleven. Het gedurfde experiment in 'werk-privébalans' wordt in twijfel getrokken omdat Mark zich in het middelpunt van een ontrafelend mysterie bevindt dat hem dwingt de ware aard van zijn werk - en van zichzelf - onder ogen te zien. In de serie spelen naast Scott ook Patricia Arquette, John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus en Christopher Walken een rol.

"Het is echt opwindend om de reacties te zien van mensen die van de serie houden - en de mate van betrokkenheid van de fans", zegt Stiller. “Het is een lange weg geweest om Severance op televisie te brengen. Ik las Dan's pilot voor het eerst meer dan vijf jaar geleden. Het is altijd een verhaal van meerdere seizoenen geweest en ik ben erg blij dat we het kunnen voortzetten. Ik ben onze partners bij Apple TV+ dankbaar die er de hele tijd achter hebben gestaan. Prijs Keir!”

"Dankzij de maker Dan Erickson, de briljante Ben Stiller en een onvergelijkbare cast en crew, heeft Severance zich een bestaan ​​voorgesteld dat even meeslepend en boeiend is, aangezien kijkers over de hele wereld geen genoeg kunnen krijgen van deze rijke personages", zegt Matt Cherniss, hoofd programmering voor Apple TV+. "We zijn verheugd om dieper in deze geheel unieke wereld te duiken en meer lagen Lumon uit te pakken in seizoen twee."
Video on youtube
Vorige aflevering
The We We Are
The We We Are
01x09
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Severance