Seven Knights Revolution: Hero Successor

-
24 min
Anime
Volg deze serie
1seizoenen/12afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Seven Knights Revolution: Hero Successor is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 5 april 2021.

Lang geleden hadden Heroes deze wereld gered. Veel helden vochten tegen de machten van vernietiging en beschermden de wereld. Jaren in de toekomst ... De helden waren verdwenen naarmate de jaren verstreken en degenen die hun krachten bezitten, opvolgers genaamd, hebben nu het lot van de wereld in handen. Een van de elite-opvolgers die bekend staat als de Seven Knights vecht tegen een leger van de Vernietiging wanneer ze een jongen genaamd Nemo redt. Tijdens het gevecht wekt Nemo de krachten van een held, zelfs als hij er niets vanaf wist, en toont hij zijn krachten als opvolger. Maar zijn held is iemand die niemand kende en waar niemand ooit over sprak.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Seven Knights Revolution: Hero Successor.
Seven Knights Revolution: Hero Successor