Servant

7.3 / 10
31 min
Horror, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van Apple TV+ serie Servant

Servant is een Amerikaanse sciencefictionserie van de nieuwe streamingdienst Apple TV+. Er zijn eerste beelden van de serie verschenen.

Een echtpaar uit Philadelphia rouwt in Servant om een onuitsprekelijke tragedie die een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen. In de hoofdrollen zien we Toby Kebbell (Black Mirror) als Sean Turner, Lauren Ambrose (Six Feet Under) als Dorothy, Nell Tiger Free (Game of Thrones) als Leanne Grayson en Rupert Grint als Julian Pierce.

M. Night Shyamalan is de maker van de serie en Blinding Edge Pictures de producent. Servant is vanaf 28 november te bekijken. Apple TV+ heeft een mysterieuze teaser vrijgegeven.

Vorige aflevering
Balloon
Balloon
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1