Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen selfies meer voor Selfie

Mr. Cancellation is weer actief in serieland. ABC heeft namelijk Selfie gecanceld. Dat komt erop neer dat ABC' komedieblok op dinsdag is gesneuveld.

Nadat eerst Manhattan Love Story haar liefdesverhaal gedwongen moest beëindigen, is het nu dus de beurt aan Selfie. Beide komedies hadden het vanaf het begin moeilijk. De verantwoordelijken bij ABC werden wekelijks verdrietiger van de kijkcijfers. Waar Manhattan Love Story nog per direct van de programmering werd gehaald, is het lot van Selfie onduidelijker. Aankomende dinsdag wordt er namelijk een nieuwe aflevering uitgezonden.

Dit is de vijfde cancellering van het nieuwe televisieseizoen. De andere ongelukkigen zijn Manhattan Love Story, Bad Judge, A to Z en Utopia. Mulaney is, na een reducering van het aantal afleveringen voor dit seizoen, onofficieel gecanceld. Gracepoint kelderde afgelopen week naar een 0.7 in de demografie. Echter, Gracepoint heeft al zes afleveringen van haar tien afleveringen tellende seizoen uitgezonden. Fox zal, aangezien het hier gaat om een eenmalig seizoen, de serie niet van de programmering halen. Nu zijn alle ogen gericht op The McCarthys van CBS. De eerste twee afleveringen presteerden ondermaats voor CBS. Een derde ondermaatse prestatie zal de serie, vermoedelijk, fataal zijn.

Wat vinden jullie van de beëindiging van Selfie? En voor welke serie(s) vrezen jullie nog meer?
Vorige aflevering
I Woke up Like This
I Woke up Like This
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
08 nov 2014 20:51 -
jammer, ik vond het wel wat hebben
Reageer
avatar_sonnetje9
09 nov 2014 13:23 -
Genoot juist erg van Selfie, jammer dit.
Reageer
Selfie