Sekai Ninja Sen Jiraiya

-
25 min
Sciencefiction
Volg deze serie
1seizoenen/50afleveringen/1988 - 1989 
NetwerkTV Asahi
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19881989 (Beëindigd)
Netwerk:TV Asahi
Sekai Ninja Sen Jiraiya is een Japanse sciencefictionserie van de zender TV Asahi. De serie ging in première op 24 januari 1988.

De Clan van Sorcerers, geleid door de eeuwenoude Org Ninja Dokusai, heeft de stap gezet om de gekoesterde kaart van Pako op te halen die al generaties lang in bezit is van de familie Yamaji. Tetsuzan Yamaji, de 34e grootmeester van de Togakure Ryu Ninpo, vertrouwt zijn zoon en dochter Toha en Mei toe om de Pako te beschermen tegen de troepen van de Sorcerers Clan. Door het aantrekken van het Jiraiya-pak dat van zijn vader is geërfd, wordt Toha Jiraya, meester van de Togakure-school, die het moet opnemen tegen de kwaadaardige Sorcerers clan, evenals talloze ninja's uit verschillende delen van de wereld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 50

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Sekai Ninja Sen Jiraiya.