Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Seinfeld brengt trailer uit voor zijn Netflix-streamingdebuut

De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.

De serie werd eerder gestreamd op Hulu, waar het een eeuwige favoriet was, maar na vijf jaar kwam daar een einde aan. Dat liet fans achter om de dvd's te zoeken om hun broodnodige portie Seinfeld te krijgen in afwachting van een nieuwe streaming-thuis.

En binnenkort is het wachten voorbij.

Alle 180 afleveringen van de klassieke sitcom met de Upper West Side-avonturen van Jerry Seinfeld , George Costanza (Jason Alexander), ex-vriendin Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) en buurman Cosmo Kramer (Michael Richards) zijn vanaf 1 oktober te zien op Netflix. De serie is gemaakt door Larry David en Seinfeld, en werd een culturele toetssteen, die steevast op op nummer 1 stond en een land tot stilstand bracht toen de finale werd uitgezonden.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Finale (2)
The Finale (2)
09x24
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
18 sep 2021 13:56 -
De serie was voorheen te streamen bij Hulu? Dat hebben we toch niet in Nederland of België? De serie was voorheen te streamen bij Amazon Prime Video in Nederland. Of dat in België ook zo was weet ik niet.
Reageer
avatar_JanWillemK
19 sep 2021 23:42
Hulu is inderdaad niet beschikbaar in Nederland.
De serie is nu in ieder geval niet langer beschikbaar bij Amazon.
Reageer
Seinfeld