See

8.1 / 10
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Rol voor Adrian Paul in Apple TV+ serie See

Apple lanceerde in november 2019 Apple TV+. Tot de eerste series die verschenen op de streamingdienst behoort de sciencefictionserie See met Jason Momoa.

See vindt plaats in de verre toekomst, waarbij een dodelijk virus de mensheid grotendeels heeft uitgeroeid. Degenen die het overleefden, zijn allen blind. Jason Momoa speelt Baba Voss, een vader van een tweeling die eeuwen later wordt geboren met het vermogen om te zien.

De serie komt van regisseur Francis Lawrence en Peaky Blinders-schrijver Steven Knight nam het verhaal op zich. See is een episch drama met Alfre Woodard in de hoofdrol als de spirituele leider Paris naast Jason Momoa. De Nederlandse actrice Sylvia Hoeks speelt een kwade koningin. Het verhaal speelt zich 600 jaar in de toekomst af. Wanneer de hele mensheid het gezichtsvermogen heeft verloren, moeten mensen zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om te overleven.


Adrian Paul

Het was al bekend dat de serie See een tweede seizoen krijgt. Apple heeft nu onthuld dat acteur Adrian Paul, bekend van Highlander, in dat seizoen zal verschijnen. Adrian Paul zal Lord Harlan spelen, de heerser van de sterkste stad in het koninkrijk. Hij is in het tweede seizoen te zien naast de terugkerende cast waaronder ook Hera Hilmar, Archie Madekwe en Nesta Cooper. Ook Sylvia Hoeks zal weer te zien zijn.
Vorige aflevering
House of Enlightenment
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2