See

7.9 / 10
53 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Rol voor Adrian Paul in Apple TV+ serie See

Apple lanceerde in november 2019 Apple TV+. Tot de eerste series die verschenen op de streamingdienst behoort de sciencefictionserie See met Jason Momoa.

See vindt plaats in de verre toekomst, waarbij een dodelijk virus de mensheid grotendeels heeft uitgeroeid. Degenen die het overleefden, zijn allen blind. Jason Momoa speelt Baba Voss, een vader van een tweeling die eeuwen later wordt geboren met het vermogen om te zien.

De serie komt van regisseur Francis Lawrence en Peaky Blinders-schrijver Steven Knight nam het verhaal op zich. See is een episch drama met Alfre Woodard in de hoofdrol als de spirituele leider Paris naast Jason Momoa. De Nederlandse actrice Sylvia Hoeks speelt een kwade koningin. Het verhaal speelt zich 600 jaar in de toekomst af. Wanneer de hele mensheid het gezichtsvermogen heeft verloren, moeten mensen zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om te overleven.


Adrian Paul

Het was al bekend dat de serie See een tweede seizoen krijgt. Apple heeft nu onthuld dat acteur Adrian Paul, bekend van Highlander, in dat seizoen zal verschijnen. Adrian Paul zal Lord Harlan spelen, de heerser van de sterkste stad in het koninkrijk. Hij is in het tweede seizoen te zien naast de terugkerende cast waaronder ook Hera Hilmar, Archie Madekwe en Nesta Cooper. Ook Sylvia Hoeks zal weer te zien zijn.
Vorige aflevering
House of Enlightenment
House of Enlightenment
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Vandaag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Vandaag, 13:00
5
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Vandaag, 09:00
1
De Amerikaanse dramedyserie Insecure zal later dit jaar worden beëindigd met het vorig jaar aangekondigde vijfde seizoen.
Gisteren, 16:00
Het achtste, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Homeland zal in februari verschijnen op Netflix.
Gisteren, 15:00