Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Rol voor Adrian Paul in Apple TV+ serie See

Apple lanceerde in november 2019 Apple TV+. Tot de eerste series die verschenen op de streamingdienst behoort de sciencefictionserie See met Jason Momoa.

See vindt plaats in de verre toekomst, waarbij een dodelijk virus de mensheid grotendeels heeft uitgeroeid. Degenen die het overleefden, zijn allen blind. Jason Momoa speelt Baba Voss, een vader van een tweeling die eeuwen later wordt geboren met het vermogen om te zien.

De serie komt van regisseur Francis Lawrence en Peaky Blinders-schrijver Steven Knight nam het verhaal op zich. See is een episch drama met Alfre Woodard in de hoofdrol als de spirituele leider Paris naast Jason Momoa. De Nederlandse actrice Sylvia Hoeks speelt een kwade koningin. Het verhaal speelt zich 600 jaar in de toekomst af. Wanneer de hele mensheid het gezichtsvermogen heeft verloren, moeten mensen zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om te overleven.


Adrian Paul

Het was al bekend dat de serie See een tweede seizoen krijgt. Apple heeft nu onthuld dat acteur Adrian Paul, bekend van Highlander, in dat seizoen zal verschijnen. Adrian Paul zal Lord Harlan spelen, de heerser van de sterkste stad in het koninkrijk. Hij is in het tweede seizoen te zien naast de terugkerende cast waaronder ook Hera Hilmar, Archie Madekwe en Nesta Cooper. Ook Sylvia Hoeks zal weer te zien zijn.
Vorige aflevering
I See You
I See You
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
See