Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ serie See met Sylvia Hoeks krijgt tweede seizoen

Tot de eerste series die in november verschijnen op de nieuwe streamingdienst Apple TV+ behoort de sciencefictionserie See met Jason Momoa.

See vindt plaats in de verre toekomst, waarbij een dodelijk virus de mensheid grotendeels heeft uitgeroeid. Degenen die het overleefden, zijn allen blind. Jason Momoa speelt Baba Voss, een vader van een tweeling die eeuwen later wordt geboren met het vermogen om te zien.

De serie komt van regisseur Francis Lawrence en Peaky Blinders-schrijver Steven Knight nam het verhaal op zich. See is een episch drama met Alfre Woodard in de hoofdrol naast Jason Momoa. De Nederlandse actrice Sylvia Hoeks speelt een kwade koningin. Het verhaal speelt zich 600 jaar in de toekomst af. Wanneer de hele mensheid het gezichtsvermogen heeft verloren, moeten mensen zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om te overleven.

Volgens The Wall Street Journal zijn de productiekosten van een gemiddelde aflevering van de serie See zo'n 15 miljoen dollar. The Hollywood Reporter bericht dat Apple de serie See nu al verlengd heeft met een tweede seizoen. Verder heeft Apple laten weten dat ook de series Dickinson en For All Mankind al zeker zijn van een vervolg.

Video on youtube
Vorige aflevering
I See You
I See You
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
See