See

8.1 / 10
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Jason Momoa speelt blinde krijger in Apple TV+ serie See

Apple lanceert op 1 november Apple TV+. Tot de eerste series die verschijnen op de streamingdienst behoort de sciencefictionserie See met Jason Momoa.

See vindt plaats in de verre toekomst, waarbij een dodelijk virus de mensheid grotendeels heeft uitgeroeid. Degenen die het overleefden, zijn allen blind. Jason Momoa speelt Baba Voss, een vader van een tweeling die eeuwen later wordt geboren met het vermogen om te zien.

De serie komt van regisseur Francis Lawrence en Peaky Blinders-schrijver Steven Knight nam het verhaal op zich. See is een episch drama met Alfre Woodard in de hoofdrol naast Jason Momoa. De Nederlandse actrice Sylvia Hoeks speelt een kwade koningin. Het verhaal speelt zich 600 jaar in de toekomst af. Wanneer de hele mensheid het gezichtsvermogen heeft verloren, moeten mensen zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om te overleven.

Volgens The Wall Street Journal zijn de productiekosten van een gemiddelde aflevering van de serie See zo'n 15 miljoen dollar.

Vorige aflevering
House of Enlightenment
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eerder werd er bekend gemaakt dat Harriet Dyer een rol krijgt in American Auto. Er is nu bekend wie de hoofdrol in de serie gaat vervullen.
Vandaag, 10:00
BBC heeft vier series van debuterende schrijvers in productie genomen, waaronder de politieserie The Responder met een Sherlock acteur in de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Curb Your Enthusiasm is een Amerikaanse komedieserie van HBO. Momenteel wordt door HBO het tiende seizoen uitgezonden, dat uit tien afleveringen bestaat.
Vandaag, 08:00
Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Gisteren, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Gisteren, 14:00
Netflix heeft de wereldwijde rechten – met uitzondering op Australië – verkregen van het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, mede gecreëerd door Cate Blanchett (Mrs. America), die ook de hoofdrol vervult.
Gisteren, 13:00