See

-
60 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Jason Momoa speelt blinde krijger in Apple TV+ serie See

Apple lanceert op 1 november Apple TV+. Tot de eerste series die verschijnen op de streamingdienst behoort de sciencefictionserie See met Jason Momoa.

See vindt plaats in de verre toekomst, waarbij een dodelijk virus de mensheid grotendeels heeft uitgeroeid. Degenen die het overleefden, zijn allen blind. Jason Momoa speelt Baba Voss, een vader van een tweeling die eeuwen later wordt geboren met het vermogen om te zien.

De serie komt van regisseur Francis Lawrence en Peaky Blinders-schrijver Steven Knight nam het verhaal op zich. See is een episch drama met Alfre Woodard in de hoofdrol naast Jason Momoa. De Nederlandse actrice Sylvia Hoeks speelt een kwade koningin. Het verhaal speelt zich 600 jaar in de toekomst af. Wanneer de hele mensheid het gezichtsvermogen heeft verloren, moeten mensen zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om te overleven.

Volgens The Wall Street Journal zijn de productiekosten van een gemiddelde aflevering van de serie See zo'n 15 miljoen dollar.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
Vandaag, 10:00
GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.
Vandaag, 09:00
Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Gisteren, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56