See

7.9 / 10
53 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor derde en allerlaatste seizoen See

Het einde is nabij voor Babo Voss. Apple TV+ heeft aangekondigd dat See een allerlaatste derde seizoen gaat krijgen dat in augustus te zien zal zijn.

Het derde seizoen van de Apocalyptische serie, met onder andere Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James, David Hewlett en Trieste Kelly Dunn in de hoofdrollen, zal geen vierde seizoen gaan krijgen.

See

Het derde seizoen, dat in juni 2021 al werd aangekondigd, zal op vrijdag 26 augustus van start gaan bij Apple TV+. De serie, gecreëerd door Steven Knight, speelt zich af in de toekomst, waar de mens blind is geworden en de maatschappij opnieuw moet opbouwen zonder zijn belangrijkste zintuig. Alles verandert wanneer er een tweeling geboren wordt die niet blind zijn.


"We zijn verheugd om dit epische laatste hoofdstuk van See te mogen delen, dat al het intense drama, meeslepende actie en oprechte emotie levert die fans zijn gaan verwachten, dat een diep bevredigende conclusie is van ons verhaal," zei See showrunner en uitvoerend producent Jonathan Tropper. "Het bouwen van een wereld zonder zicht was een bijzonder unieke en voortdurende uitdaging die werd overwonnen door de gepassioneerde en doordachte samenwerking van een fenomenaal getalenteerd en divers team, zowel voor als achter de camera. De serie is een monumentaal werk van liefde geweest voor alle betrokkenen en we zijn eeuwig dankbaar voor de manier waarop See is omarmd door kijkers over de hele wereld."
Video on youtube
Vorige aflevering
Rock-a-Bye
Rock-a-Bye
02x08
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_DAVE2804
30 jun 2022 11:20 - 30 jun 2022 11:21
Jammer dat het alweer het laatste seizoen is. Had nog wel ietsje langer door mogen gaan. Maar liever op een hoogtepunt stoppen dan eindeloos uitrekken, dat dan weer wel.
Reageer
avatar_xlucasverbunt
30 jun 2022 11:20 -
Ben erg benieuwd. Ik denk dat het goed is dat ze stoppen met seizoen drie, het verhaal moet niet te lang uitgerekt worden.
Reageer
avatar_BlackBiker
30 jun 2022 11:46 -
Eens met de bovenstaande reacties. Jammer dat dit het laatste seizoen gaat worden, maar hopelijk sluiten ze het netjes af en hebben we na de laatste aflevering een voldaan gevoel :-)
Reageer
avatar_Futsudo
30 jun 2022 12:20 -
Geweldig en meteen ook jammer.
Reageer
See