Secret City

7.5 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Secret City vanaf 6 maart bij Netflix

Secret City is een Australische dramaserie van Showcase. Het tweede seizoen start in Australië op 4 maart en vanaf 6 maart is het complete seizoen al te zien bij Netflix.

Secret City is een mix tussen Homeland en House of Cards (2013). Het begint ermee dat een jongen de Chinese ambassade rennend verlaat en daarna van een brug sprint. Dit roept al snel vragen op, waar politiek journaliste Harriet Dunkley (Anna Torv) antwoorden op wil zien te krijgen. Ze blijkt zich echter te begeven in een web van geheimen die zich vooral afspelen op de digitale wegen. Uiteindelijk ontstaat er een groot politiek drama tussen Australië, China en de Verenigde Staten.

Het tweede seizoen van Secret City heeft de subtitel Under the Eagle meegekregen en bestaat uit zes afleveringen. Er is nog geen nieuwe trailer, daarom hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Vorige aflevering
Two Cheers for Democracy
Two Cheers for Democracy
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00