Secret City

7.5 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Secret City vanaf 6 maart bij Netflix

Secret City is een Australische dramaserie van Showcase. Het tweede seizoen start in Australië op 4 maart en vanaf 6 maart is het complete seizoen al te zien bij Netflix.

Secret City is een mix tussen Homeland en House of Cards (2013). Het begint ermee dat een jongen de Chinese ambassade rennend verlaat en daarna van een brug sprint. Dit roept al snel vragen op, waar politiek journaliste Harriet Dunkley (Anna Torv) antwoorden op wil zien te krijgen. Ze blijkt zich echter te begeven in een web van geheimen die zich vooral afspelen op de digitale wegen. Uiteindelijk ontstaat er een groot politiek drama tussen Australië, China en de Verenigde Staten.

Het tweede seizoen van Secret City heeft de subtitel Under the Eagle meegekregen en bestaat uit zes afleveringen. Er is nog geen nieuwe trailer, daarom hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Vorige aflevering
Two Cheers for Democracy
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00