Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Secret City vanaf 6 maart bij Netflix

Secret City is een Australische dramaserie van Showcase. Het tweede seizoen start in Australië op 4 maart en vanaf 6 maart is het complete seizoen al te zien bij Netflix.

Secret City is een mix tussen Homeland en House of Cards (2013). Het begint ermee dat een jongen de Chinese ambassade rennend verlaat en daarna van een brug sprint. Dit roept al snel vragen op, waar politiek journaliste Harriet Dunkley (Anna Torv) antwoorden op wil zien te krijgen. Ze blijkt zich echter te begeven in een web van geheimen die zich vooral afspelen op de digitale wegen. Uiteindelijk ontstaat er een groot politiek drama tussen Australië, China en de Verenigde Staten.

Het tweede seizoen van Secret City heeft de subtitel Under the Eagle meegekregen en bestaat uit zes afleveringen. Er is nog geen nieuwe trailer, daarom hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Vorige aflevering
Two Cheers for Democracy
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst