Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC stopt met productie van Sean Saves the World

Al hoewel Sean Saves the World nog een order had van vijf afleveringen, heeft NBC de stekker getrokken uit de komedie serie over een gescheiden vader met in de hoofdrol Sean Hayes. NBC had achttien afleveringen besteld, dertien daarvan zijn al uitgezonden. Twee van de laatste vijf afleveringen zijn al opgenomen, maar het is niet duidelijk of deze ooit uitgezonden gaan worden.

NBC voorzitter Bob Greenblatt zei afgelopen week op de TCA: “We vinden de MJ Show [The Michael J. Fox show] en de Sean Hayes Show erg leuk. We vinden het qua creativiteit goede series, maar we zijn erg ongelukkig dat we er in deze tijdsperiode geen kijkers voor kunnen vinden”. Tijdens de Television Critics Tour in Pasadena, California waren Sean Saves the World en de MJ Show afwezig tijdens het voorstellen van de primetime series.

Het lot van The Michael J. Fox show is nog onbekend.
Vorige aflevering
The Dark Sean Rises
The Dark Sean Rises
01x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_denniszanderink
29 jan 2014 20:10 -
ZONDE! ZONDE VAN EEN GOEDE SERIE! FUCK U NBC
Reageer
avatar_anonymous
31 jan 2014 21:38 -
Ik heb de serie nog niet gezien omdat de eerste reacties niet echt super waren. Ga het wel een keer kijken maar jammer dat het (bijna :P) gecanceld is. Leuk dat Sean Hayes even terug op tv was.
Reageer
avatar_anonymous
03 feb 2014 20:02 -
erg jammer, was een standaard komedie maar wel een leuke, The Michael J. Fox show vind ik iets minder maar nog steeds jammer als die ook word gecanceld. dit jaar weer weinig goede komedie series die het seizoen overleven :(
Reageer
Sean Saves the World