Scream Queens

7.2 / 10
45 min
Horror, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

De officiële trailer van Scream Queens online

Het is niet anders: we moeten nog even wachten tot september, maar de trailer van Scream Queens belooft veel goeds. Het staat vast dat de serie van Fox een bloedstollend spannende serie wordt, met tal van bekende gezichten. De grote vraag is of de serie kan gaan concurreren op horrorgebied met series als American Horror Story en Pretty Little Liars.

De cast liegt er in ieder geval niet om. Hoofdrolspeelster Emma Roberts heeft al de nodige ervaring op horrorgebied, ze speelde namelijk in 26 afleveringen van American Horror Story. Tweede grote naam in de cast is Nick Jonas van de Jonas Brothers. Op seriegebied kan hij natuurlijk nog grote stappen zetten, maar aan bekendheid ontbreekt het deze zanger in ieder geval niet. En als dit nog niet genoeg is, is daar ook nog Ariana Grande. Dé superster van dit moment gaat in Scream Queens haar stem naar alle waarschijnlijkheid op een hele andere manier gebruiken dan normaal.

Centraal in deze nieuwe horrorcomedy staat het Kappa huis, de populairste sociëteit onder vrouwelijke studenten. Het Kappa huis wordt geleidt door Emma Roberts, die dit met volle overgave doet. Wanneer besloten wordt dat het Kappa huis voor iedereen toegankelijk moet worden en niet alleen voor de rijke elite, breekt de hel los. Niet lang daarna staat er een moordenaar op die elke aflevering een leven neemt. Daar komt bij dat iedereen een motief heeft voor een moord en zelf een mogelijk slachtoffer is...

Ga jij kijken?

Bekijk hier de trailer van Scream Queens:
Vorige aflevering
Drain the Swamp
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
22 mei 2015 14:29 -
Als de trailer al zo slecht acteerwerk laat zien dan durf ik de afleveringen niet eens te zien. Enige pluspunt is Jamie Lee Curtis.

Ik vond de teaser leuker :P
Reageer
avatar_anonymous
22 mei 2015 14:48 -
Te veel gekrijs, Ik heb juist en hekel aan J.L.Curtis. Niet vrouwelijk genoeg. Vond het altijd vervelend als ze in NCIS voorkwam. Ga niet kijken.
Reageer
avatar_deaken
22 mei 2015 15:58 -
Ik sla ook over, zeker na het zien van de trailor.
Reageer
avatar_patrick_1987
23 mei 2015 10:54 -
Ik ga deze serie zeker kijken, ben erg benieuwd.
Reageer
avatar_ChapterZ
30 mei 2015 19:02 -
Brrrrrr
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:48
The Durrells is vanaf begin april te zien op NPO Plus. Een aantal dagen later is de serie ook elke werkdag te zien op NPO 2.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft Locke & Key verlengd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen ging begin februari in première.
Vandaag, 09:00
1
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Gisteren, 11:00