Scorpion

8,0 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Scorpion

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Scorpion. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Scorpion
Het genie Walter O'Brien (Elyes Gabel) en zijn team van briljante buitenbeentjes zijn nog steeds de laatste verdedigingslinie tegen de complexe, high-tech bedreigingen van de moderne tijd. Dit team blijft constant bezig met het oplossen van extreme, levensbedreigende gevallen, waaronder een wereldwijde uitsterving , een nucleaire raketlancering op Amerikaanse bodem, en zelfs de gevaren van genieën die proberen een gezin te stichten.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Elyes Gabel, Katharine McPhee, Eddie Kaye, Thomas Ari Stidham en Jadyn Wong
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 24 april 2018
Consumentenadviesprijs: € 34,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van Scorpion:

Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Scorpion. De titels van de aflevering van Scorpion refereren allemaal naar een film, liedje of artiest(en)/band. Aflevering 24 in het derde seizoen heet Maroon 8. Naar wat/wie refereert deze titel?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
A Lie in the Sand
A Lie in the Sand
04x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
30 mei 2018 14:14 -
"De titels van de aflevering van Scorpion refereren allemaal naar een film, liedje of artiest(en)/band. Aflevering 24 in het derde seizoen heet Maroon 8."

Dit wist ik dus niet.. Ik heb ook eerlijk gezegd geen idee wat het antwoord is...
Reageer
avatar_Mandy1966
30 mei 2018 14:27
Weer wat geleerd ;-)
Reageer
avatar_anonymous
30 mei 2018 19:56 -
Jammer dat (via de app/internet chrome website, telefoon is android 8) de werkelijke prijsvraag nergens te vinden is ..niet op de home pagina of onder het nieuwsbericht staat zoals jullie zeggen..
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00