Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Scandal vanaf mei weer op Videoland

Vorig jaar verscheen Scandal op Videoland, maar verdween ook weer. Vanaf begin mei zijn alle zeven seizoenen weer beschikbaar bij de stremingdienst.

Vorig jaar verschenen alle zeven seizoenen van Scandal in februari op Videoland maar de Amerikaanse dramaserie van de zender ABC werd ook weer van de streamingdienst afgehaald. Nu komen alle seizoenen weer terug naar Videoland, vanaf 4 mei is Scandal weer te bekijken bij de streamingdienst.

Scandal ging in 2012 in première. In 2017 werd bekend dat de serie aan een einde zal komen, daarmee eindigde Scandal in 2018 na 124 afleveringen. Scandal werd bedacht door Shonda Rhimes (Grey's Anatomy), die uiteindelijk zelf de beslissing nam om met de serie te stoppen. In het zevende seizoen zit een cross-over met How to Get Away with Murder, die ook door Shonda Rhimes werd geproduceerd.

Video on youtube


In Scandal wijdt Crisis manager Olivia Pope (Kerry Washington, Little Fires Everywhere) haar leven aan het hooghouden van het publieke imago van Amerika’s elite. Na het verlaten van het Witte Huis start ze haar eigen bureau, maar ze kan haar verleden niet met rust laten.
Vorige aflevering
Over a Cliff
Over a Cliff
07x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Scandal