Scandal

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Scandal vanaf 4 februari bij Videoland

Scandal is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première in april 2012 en in 2018 is de serie na zeven seizoenen gestopt.

Crisis manager Olivia Pope (Kerry Washington) wijdt in Scandal haar leven aan het hooghouden van het publieke imago van Amerika’s elite. Na het verlaten van het Witte Huis start ze haar eigen bureau, maar ze kan haar verleden niet met rust laten. Scandal werd bedacht door Shonda Rhimes (Grey's Anatomy), die uiteindelijk zelf de beslissing nam om met de serie te stoppen.

Alle zeven seizoenen van Scandal zijn vanaf 4 februari te bekijken bij Videoland. De dramaserie was in totaal goed voor 124 afleveringen.

Vorige aflevering
Over a Cliff
Over a Cliff
07x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

FOX heeft een besluit genomen over de productie van de pilots, die het netwerk eerder heeft besteld.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Gisteren, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
donderdag, 14:00
1