Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum Tweede Wereldoorlog-serie SAS: Rogue Heroes

SAS: Rogue Heroes heeft een premièredatum te pakken. Zender EPIX heeft daarnaast een trailer uitgebracht.

EPIX heeft een trailer gedeeld voor hun Tweede Wereldoorlog-serie SAS: Rogue Heroes. Connor Swindells (Sex Education), Jack O'Connell (Godless), Alfie Allen (Game of Thrones) en Sofia Boutella (Modern Love) spelen de hoofdrollen in het drama van Steven Knight, de maker van Peaky Blinders.

SAS: Rogue Heroes

EPIX, dat de serie samen produceert met het Britse BBC, heeft aangekondigd dat het Tweede Wereldoorlog-drama op 13 november zal verschijnen. De zender, dat binnenkort MGM+ wordt, onthulde meer over de aankomende serie:

"Rogue Heroes is een gedramatiseerd verslag van hoe 's werelds grootste Special Forces-eenheid, de Special Air Service (SAS), werd gevormd onder buitengewone omstandigheden in de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige bestsellerboek van Ben Macintyre en draait om David Stirling (Swindells), een excentrieke jonge officier die in het ziekenhuis wordt opgenomen nadat een trainingsoefening misliep. Ervan overtuigd dat traditionele commando-eenheden niet werken, bedenkt Stirling een radicaal plan dat indruist tegen alle geaccepteerde regels van moderne oorlogsvoering. Hij vecht voor toestemming om de sterkste, brutaalste en slimste soldaten te rekruteren voor een kleine undercover-eenheid die chaos zal veroorzaken achter de vijandelijke linies. Meer rebellen dan soldaten is het team van Stirling net zo ingewikkeld, gebrekkig en roekeloos als dapper en heldhaftig."

De EPIX-series zijn nogal onderverdeeld op de verschillende streamingdiensten. Zo is misdaadserie Godfather of Harlem te zien op Disney+, westernserie Billy the Kid alleen op Viaplay en is Pennyworth verhuisd naar HBO Max. Waar en of de serie ook in Nederland te zien zal zijn is dan ook nog onbekend.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
SAS: Rogue Heroes