Santos

6.8 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Santos - TRAILER | BNNVARA | NPO Start

In de nieuwe dramaserie ‘Santos’ probeert liefdeskoppel Glenn (Yannick Jozefzoon) en Yola (Yootha Wong Loi-Sing) samen een leven op te bouwen in Rotterdam. Hoewel ze allebei hun dromen willen najagen, komen ze klem te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele vrienden en familie.

Stream Santos vanaf 9 november op NPO Start en NPO Plus.

‘Santos’ is geregisseerd door Giancarlo Sánchez (bekend van o.a. ‘Mocro Maffia’) en Ivan Barbosa (bekend van o.a. ‘Cabo’). Het scenario is in handen van Chris Westendorp (bekend van o.a. ‘Penoza’) en Ashar Medina (bekend van o.a. ‘Tom Adelaar’ en ‘Mocro Maffia’). De serie speelt zich volledig af in bruisend Rotterdam. Een stad waar het cliché, ook voor de personages, geen loze uitspraak is: geen woorden, maar daden.

Aspirant-chef-kok Glenn wordt meegesleept door zijn dealende beste vriend Jermaine (Vic9) en non-profit ondernemer Yola komt in conflict met haar criminele moeder (Romana Vrede), die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven. Yola en Glenn proberen los van elkaar én samen telkens de juiste keuze te maken in een wereld die met een gekleurde bril naar hen kijkt. Maar wat is de juiste keuze als het om familie, vrienden en liefde gaat? De keuzes worden steeds complexer en de consequenties ervan alsmaar groter. Drijft dit Glenn en Yola uit elkaar of is hun liefde onverwoestbaar?

De cast van ‘Santos’ bestaat naast hoofdrolspelers Yannick Jozefzoon, Yootha Wong-Loi-Sing en Romana Vrede uit gevestigde namen John Buijsman, Kiefer Zwart en Jack Wouterse. Ook heeft de serie glanzende debuutrollen voor artiesten Vic9 (Quivaughn Joel Jordan), Sarita Lorena, Masésé Macnack, Naomi Sharon, Heinek'N (Ron Helena) en Adison Dos Reis.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste series en programma’s? Abonneer je hier op het kanaal van NPO Start: https://bit.ly/SubNPOStart
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op het YouTube-kanaal van NPO Start blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste films en series van het NPO Start platform. Van de nieuwste series tot de best series op streamingdiensten, wij hebben de trailers voor je klaarstaan. Abonneer nu op ons kanaal en mis geen enkele video! We zorgen ervoor dat je altijd de eerste bent die de nieuwste trailers ziet, en dat je op de hoogte bent van de nieuwste series en films die binnenkort beschikbaar zijn."

NPO Start is een platform waar je naar televisieprogramma's en series kunt kijken van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Het biedt een grote verzameling van programma's uit de NPO-archieven. Je kunt programma's en series bekijken op de NPO Start website en in de NPO Start app. Het platform is gratis en biedt een breed scala aan programma's voor jong en oud, zoals nieuws, entertainment, educatie en sport.
–-------
Meer zien van NPO:
Website: https://www.npostart.nl/
Instagram: https://instagram.com/npo.nl
Facebook: https://facebook.com/npoapp
–-------
#NPO #Santos #rotterdam #bnnvara
Meer weergevenMinder weergeven

Reactie's (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Santos