Sanditon

8.1 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sanditon eind juli te zien bij NPO

Eind juli verschijnt Sanditon op NPO Plus, de Britse dramaserie wordt daarna wekelijks uitgezonden op NPO 1 Extra.

Sanditon vertelt het verhaal van de impulsieve, pittige en onconventionele Charlotte Heywood (Reign (2013)). Per toeval belandt ze van haar landelijke geboorteplaats Willingden in een zogenaamd kustoord. Ze wordt bloot gesteld aan de intriges en sluwheden van een kustoord in de maak en vindt daar de liefde. De serie is vanaf 25 juli te bekijken bij NPO Plus en wordt vanaf 31 juli wekelijks uitgezonden op NPO 1 Extra.

Sanditon is gebaseerd op elf hoofdstukken die Jane Austen schreef. Helaas heeft ze het verhaal nooit zelf kunnen afmaken, omdat ze overleed. Andrew Davies (House of Cards) heeft het verhaal uit de serie geschreven en gebruikte de elf hoofdstukken als basis voor de eerste aflevering.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00