Sanditon

8.1 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sanditon eind juli te zien bij NPO

Eind juli verschijnt Sanditon op NPO Plus, de Britse dramaserie wordt daarna wekelijks uitgezonden op NPO 1 Extra.

Sanditon vertelt het verhaal van de impulsieve, pittige en onconventionele Charlotte Heywood (Reign (2013)). Per toeval belandt ze van haar landelijke geboorteplaats Willingden in een zogenaamd kustoord. Ze wordt bloot gesteld aan de intriges en sluwheden van een kustoord in de maak en vindt daar de liefde. De serie is vanaf 25 juli te bekijken bij NPO Plus en wordt vanaf 31 juli wekelijks uitgezonden op NPO 1 Extra.

Sanditon is gebaseerd op elf hoofdstukken die Jane Austen schreef. Helaas heeft ze het verhaal nooit zelf kunnen afmaken, omdat ze overleed. Andrew Davies (House of Cards) heeft het verhaal uit de serie geschreven en gebruikte de elf hoofdstukken als basis voor de eerste aflevering.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00