Sanditon

8.1 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Sanditon eind juli te zien bij NPO

Eind juli verschijnt Sanditon op NPO Plus, de Britse dramaserie wordt daarna wekelijks uitgezonden op NPO 1 Extra.

Sanditon vertelt het verhaal van de impulsieve, pittige en onconventionele Charlotte Heywood (Reign (2013)). Per toeval belandt ze van haar landelijke geboorteplaats Willingden in een zogenaamd kustoord. Ze wordt bloot gesteld aan de intriges en sluwheden van een kustoord in de maak en vindt daar de liefde. De serie is vanaf 25 juli te bekijken bij NPO Plus en wordt vanaf 31 juli wekelijks uitgezonden op NPO 1 Extra.

Sanditon is gebaseerd op elf hoofdstukken die Jane Austen schreef. Helaas heeft ze het verhaal nooit zelf kunnen afmaken, omdat ze overleed. Andrew Davies (House of Cards) heeft het verhaal uit de serie geschreven en gebruikte de elf hoofdstukken als basis voor de eerste aflevering.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8