Sanditon

8.1 / 10
47 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Sanditon krijgt een tweede en derde seizoen bij PBS

PBS neemt Sanditon over van ITV, die de serie na het eerste seizoen cancelde. PBS heeft de Britse dramaserie nu vernieuwd met een tweede en derde seizoen.

Sanditon ging in 2019 in première bij ITV. Vorig jaar werd de serie uitgezonden in Amerika en deze werd daar goed ontvangen, maar ITV beëindigde de serie na het eerste seizoen. Masterpiece bij PBS heeft de serie nu opgevangen. Er zijn zelf al twee seizoenen besteld, dat betekend dat er nog een tweede en derde seizoen zal verschijnen van Sanditon.

Sanditon vertelt het verhaal van de impulsieve, pittige en onconventionele Charlotte Heywood (Rose Williams, Reign (2013)). Per toeval belandt ze van haar landelijke geboorteplaats Willingden in een zogenaamd kustoord. Ze wordt blootgesteld aan de intriges en sluwheden van een kustoord in de maak en vindt daar de liefde. Sanditon is gebaseerd op het boek dat Jane Austen nooit heeft af kunnen maken.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Olga2000
07 mei 2021 12:14 -
Yes!!! Super nieuws! Ik was helemaal weg van deze serie. Gelukkig komt er vervolg.
Reageer
avatar_loup
11 mei 2021 07:56 -
Mooi nieuws. Maar wel lang wachten op seizoen 2.
Reageer

Laatste nieuws

American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00
Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.
Gisteren, 14:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
dinsdag, 16:00