Salem

7.5 / 10
45 min
Fantasy, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Heksen van Salem gaan voor nog een seizoen

WGN America’s eerste originele dramaserie Salem is vernieuwd met een tweede seizoen. De heksen doen duidelijk iets goeds of ze hebben een toverformule gebruikt bij WGN. Het tweede seizoen van de dramaserie over de heksen processen in Salem zal dertien aflevering krijgen en zal starten in 2015.

"De mede-makers en uitvoerend producenten Brannon Braga, Adam Simon, de getalenteerde cast en onze geweldige partners bij Fox 21 hebben een intrigerende wereld geopend dat de kijkers geboeid heeft," verklaarde Matt Cherniss, WGN America/Tribune Studios president en algemeen manager. "Wij kijken er naar uit om nog meer verhalen te brengen met meer verrassingen en angstige momenten, en om de kijker te verrassen hoe de sage zich ontvouwd."

Salem ging in première op 20 april en trok 1,5 miljoen kijkers en met die kijkcijfers was het WGN America’s best bekeken dramaserie in zeven jaar tijd.
Vorige aflevering
Black Sunday
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00