Salamander

8.1 / 10
50 min
Actie, Drama, Avontuur, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 1

Episode 1

Wanneer in een kleine private familiebank kluizen worden gekraakt, is er paniek bij de slachtoffers. Want enkel een klein groepje machtshebbers is getroffen. In wiens opdracht werkten de daders? Wie wil de staat te ontwrichten? In de paniek die ontstaat, besluiten de gedupeerden de kraak te verzwijgen. Zowel de bank als justitie beslissen tot een doofpotoperatie. Maar wat ze niet kunnen voorzien, is dat politie-inspecteur Paul Gerardi de roof toevallig op het spoor komt. Wanneer hij de zaak wil onderzoeken, zet hij zijn job en zelfs zijn leven op het spel.
Gastrollen:
Carry GoossensGreg TimmermansKristof Verhassel
Auteur:
Regisseur:
Frank Van Mechelen
Uitgezonden op:
30 december 2012, 21:20
Reacties (6)
avatar_anonymous
26 dec 2015 23:27 -
Krijg niks te zien zo
Reageer
avatar_anonymous
09 jan 2016 21:23 -
Lijkt me spannend
Reageer
avatar_anonymous
22 jan 2018 19:52 -
Hoe kan ik deze serie vanaf seizoen 1 / aflevering 1 bekijken? Op de iPad lukt het niet, ook niet op mijn Windows laptop.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Roeman
22 jan 2018 19:55
Niet. MijnSerie is niet voor het kijken naar serie, dat heeft te maken met de rechten. MijnSerie is een platform voor het bijhouden van je gekeken series/afleveringen. Het lezen van nieuws/columns/recensies etc... Meepraten in het forum, reacties geven. En nog veel meer....
Reageer
avatar_rotthierpeter
23 jan 2018 00:16 -
je kan altijd eens chekken op www.vrt.be. Zij bieden de meeste series ook online aan. of eerste seizoen van salamander er (nog) op staat weet ik niet. Hou er wel rekening mee dat je het alleen maar kan bekijken vanuit Vlaanderen.
Reageer
avatar_anonymous
11 mrt 2018 22:54 -
goed
Reageer