S - Saigo no Keikann

-
50 min
Misdaad
Volg deze serie
1seizoenen/10afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20142015 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
S - Saigo no Keikann is een Japanse misdaadserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 12 januari 2014.

De NPS (Nationai Police Safetyrescue) werd opgericht om extreme misdaden zoals terrorisme, die buiten het bereik van de gewone politie te bestrijden. Hun doel is om criminelen levend op te pakken. De elite-leden in de politieorganisatie hebben het gezag van de SAT (Special Assault Team) om het te versterken. Wanneer de NPS een misdrijf niet kan oplossen dan sturen ze het naar de SAT. Wanneer de SAT slaagt versterkt hun gezag.

Ichigo (Osamu Mukai) is lid van de NPS en een voormalige bokser maar werd een politieman op de leeftijd van 23. In zijn tweede jaar als een politieagent, werd hij gescout door de NPS. Zijn kracht is met de hand tot hand te bestrijden op korte afstand. Hij is ook stomp met vreemden.

Iori (Gou Ayano) is lid van de SAT. Hij is de beste schutter in de groep en beschikt over een rustige en stabiele persoonlijkheid. Tussen Ichigo en Iori, met hun verschillende persoonlijkheden, bevinden zich met constante conflicten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie S - Saigo no Keikann.

Vergelijkbare series

S - Saigo no Keikann