Run (2020)

6.8 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Run (US) op HBO

Run (US), met Merritt Wever en Domhnall Gleeson in de hoofdrol, start in april op HBO. Er is ook een trailer van de serie naar buiten gebracht.

Run (US) is een nieuwe komische serie van HBO en geschreven en geproduceerd door Vicky Jones. Merritt Wever (Unbelievable) en Domhnall Gleeson (Black Mirror) spelen de hoofdrollen van respectievelijk Ruby Richardson en Billy Johnson. HBO heeft bekend gemaakt dat de serie 12 april van start gaat op de zender.

Run (US) volgt Ruby, een vrouw met een alledaags bestaan. Haar leven krijgt een wending wanneer zij een bericht ontvangt van een jeugdliefde. Hij nodigt haar uit om alles te laten vallen en hun pact, die ze zeventien jaar geleden hebben gesloten, waar te maken. Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe HBO serie.

Vorige aflevering
Trick
Trick
01x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Vandaag, 09:00
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Gisteren, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
zaterdag, 13:00
1