Rugrats

7.1 / 10
30 min
Animatie, Kinder
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nickelodeon brengt nieuw seizoen van animatieserie Rugrats

Nickelodeon heeft 26 nieuwe afleveringen besteld van de animatieserie Rugrats. De serie is in Nederland uitgebracht onder de naam Ratjetoe.

Rugrats gaat over een groep peuters en hun dagelijkse routines, die in hun verbeelding bol stonden van de avonturen. De ouders in de kinderserie hadden meestal geen idee wat hun kinderen meemaakten.

Rugrats werd bedacht door Arlene Klasky, Gabor Csupo (Klasky Csupo) en Paul Germain. Het idee ontstond nadat Arlene Klasky haar tweede kind had gekregen en besloot meer thuis te blijven om voor haar kinderen te zorgen. Ze vroeg zich af hoe vanuit de belevingswereld van een baby de wereld eruit zou zien en stelde zich voor wat baby's zouden zeggen als ze konden praten. Arlene Klasky besloot uiteindelijk dit verhaal verder uit te werken tot een tekenfilmserie.De serie startte in 1991 en won ondermeer vier Daytime Emmy Awards en zes Kids' Choice Awards. In 2003 werd de laatste aflevering van het negende seizoen uitgezonden, maar nu komt de serie na vijftien jaar dus weer terug.

Naast het nieuwe seizoen van de serie is er ook een live action film rond Rugrats in de maak. Deze moet in 2020 verschijnen.
Vorige aflevering
R is for Reptar
R is for Reptar
10x01
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Rugrats