Rosewood

7.7 / 10
43 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fox heeft drie extra afleveringen besteld van Rosewood

Ondanks de slechte recensies doet de Fox serie Rosewood het toch goed genoeg om van Fox drie extra afleveringen te krijgen. De serie zag wel een dipje vorige week in de kijkcijfers (5,75 miljoen) maar blijft het toch goed doen, geprogrammeerd na Empire. De eerste aflevering (pilot) van Rosewood op 23 september 2015 werd goed ontvangen door het kijkerspubliek. dat waren 7,54 miljoen kijkers, maar de critici zijn minder enthousiast.

Op Rotten Tomatoes kreeg Rosewood van de critici slechts zeven procent (van de 44 reviews) en een 3.5 van de 10 punten en op IMDb doet de Morris Chestnut procedurele serie het niet veel beter. 5.6 van de 10 punten (960 gebruikers). Maar als de kijkcijfers goed blijven heeft Rosewood straks reden genoeg om een blijvertje te worden.

Rosewood gaat over de briljante Dr. Beaumont Rosewood Jr (Chestnut), de meest vooraanstaande patholoog in Miami. Rosewood merkt vaak dingen op die anderen over het hoofd zien. Hij is geobsedeerd door het leven en hij koestert elk moment. Zijn eeuwige optimisme leidt soms wel tot frustraties bij de cynische vrouwelijke rechercheur waarmee hij samenwerkt. Maar ook zij kan zijn unieke perspectief op zaken niet ontkennen.

Zijn de drie extra afleveringen terecht of mag Rosewood wel stoppen van jou?

Cast van Rosewood
Vorige aflevering
Blistering Heat & Brotherly Love
Blistering Heat & Brotherly Love
02x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_CC11
09 okt 2015 14:27 -
Ze hadden hem beter 3 afleveringen afgenomen wat mij betreft ;-)
Reageer
avatar_BadWolf
09 okt 2015 17:50 -
Het is geen hoogstaande serie maar wel onderhoudend. Soort gelijk concept is Forever dat ik beter vond maar na 1 seizoen helaas beëindigd is. Laat nog maar even door gaan. (gezien zijn gezondheid lijkt me dat niet al te lang te zijn.)
Reageer
avatar_sarlottje
09 okt 2015 20:15 -
gelukkig maar, vind de serie langzaam aan beter wordt. Hopen dat het zo blijft
Reageer

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08