Rosewood

7.6 / 10
43 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fox heeft drie extra afleveringen besteld van Rosewood

Ondanks de slechte recensies doet de Fox serie Rosewood het toch goed genoeg om van Fox drie extra afleveringen te krijgen. De serie zag wel een dipje vorige week in de kijkcijfers (5,75 miljoen) maar blijft het toch goed doen, geprogrammeerd na Empire. De eerste aflevering (pilot) van Rosewood op 23 september 2015 werd goed ontvangen door het kijkerspubliek. dat waren 7,54 miljoen kijkers, maar de critici zijn minder enthousiast.

Op Rotten Tomatoes kreeg Rosewood van de critici slechts zeven procent (van de 44 reviews) en een 3.5 van de 10 punten en op IMDb doet de Morris Chestnut procedurele serie het niet veel beter. 5.6 van de 10 punten (960 gebruikers). Maar als de kijkcijfers goed blijven heeft Rosewood straks reden genoeg om een blijvertje te worden.

Rosewood gaat over de briljante Dr. Beaumont Rosewood Jr (Chestnut), de meest vooraanstaande patholoog in Miami. Rosewood merkt vaak dingen op die anderen over het hoofd zien. Hij is geobsedeerd door het leven en hij koestert elk moment. Zijn eeuwige optimisme leidt soms wel tot frustraties bij de cynische vrouwelijke rechercheur waarmee hij samenwerkt. Maar ook zij kan zijn unieke perspectief op zaken niet ontkennen.

Zijn de drie extra afleveringen terecht of mag Rosewood wel stoppen van jou?

Cast van Rosewood
Vorige aflevering
Blistering Heat & Brotherly Love
02x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_CC11
09 okt 2015 14:27 -
Ze hadden hem beter 3 afleveringen afgenomen wat mij betreft ;-)
Reageer
avatar_BadWolf
09 okt 2015 17:50 -
Het is geen hoogstaande serie maar wel onderhoudend. Soort gelijk concept is Forever dat ik beter vond maar na 1 seizoen helaas beëindigd is. Laat nog maar even door gaan. (gezien zijn gezondheid lijkt me dat niet al te lang te zijn.)
Reageer
avatar_sarlottje
09 okt 2015 20:15 -
gelukkig maar, vind de serie langzaam aan beter wordt. Hopen dat het zo blijft
Reageer

Laatste nieuws

Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Vandaag, 14:00
Grown-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. Sinds 16 januari wordt het derde seizoen uitgezonden.
Vandaag, 13:00
De Amerikaanse zender Freeform heeft vrijdag gemeld dat de nieuwe fantasyserie Motherland: Fort Salem in maart van start zal gaan.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender AMC ontwikkelt een aantal ideeën die de basis kunnen vormen voor een derde seizoen van de anthologieserie The Terror.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00