Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Inmiddels 25 miljoen kijkers voor Roseanne

Op 27 maart ging de Amerikaanse zender ABC van start met een nieuw seizoen van de komedieserie Roseanne. Dat gebeurde 20 jaar na de uitzending van de vorige reeks.

In Amerika keken ruim 15 miljoen mensen naar de opening van het tiende seizoen van Roseanne. De tweede aflevering, die aansluitend door ABC werd uitgezonden, trok zelfs nog iets meer kijkers.

Inmiddels heeft ABC de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zondagavond opnieuw uitgezonden. Daarmee werden 4,3 miljoen kijkers bereikt. Roseanne heeft tevens een record gevestigd op het gebied van uitgesteld kijken: maar liefst 6,6 miljoen Amerikanen hebben de uitzending op die manier alsnog gezien. Het totale kijkcijfer is nu ruim 25 miljoen.

Ook de waardering is hoog. Roseanne haalt een score van 7,3 bij volwassenen van 18 - 49 jaar. ABC kijkt nu met spanning uit naar de uitzending van de derde aflevering. Die vindt dinsdagavond 3 april plaats.

In mei 1997 behaalde de laatste uitzending van het negende seizoen 16,6 miljoen kijkers. Het best bekeken programma aller tijden is overigens de finale van M*A*S*H, met 105,9 miljoen kijkers in februari 1983.

ABC heeft ook al een nieuw seizoen besteld van Roseanne, zoals MijnSerie op 31 maart heeft gemeld. Het is nog niet bekend of de serie binnenkort ook in Nederland is te zien.

Video on youtube
Vorige aflevering
Knee Deep
Knee Deep
10x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Roseanne