Room 104

6,0 / 10
23 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vierde en laatste seizoen Room 104 gaat eind juli in première bij HBO

HBO heeft de premièredatum van het vierde seizoen van Room 104 bekend gemaakt. Het zal het laatste seizoen van de serie zijn.

Room 104 ging in juli 2017 in première. De serie komt met het aankomende vierde seizoen ten einde. Het vierde en dus laatste seizoen van Room 104 gaat 24 juli in première bij HBO. De eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Ziggo.

Mark en Jay Duplass (Togetherness) bedachten Room 104. De serie draait om de eenpersoons hotelkamer, Kamer 104. Elke aflevering vertelt een verhaal van een van de verschillende karakters die in kamer 104 belanden. Het vierde seizoen bestaat uit twaalf afleveringen.


Room 104
Vorige aflevering
Generations
Generations
04x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Drop Dead Diva-fans opgelet. CBS ontwikkelt een reboot van de dramedy met een geslachtswissel in het spel.
Vandaag, 10:00
1
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Gisteren, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Gisteren, 11:00