Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe seizoenen Rookie Blue en Law & Order op 13TH Street

In september begint het nieuwe TV-seizoen weer en digitale zender 13TH Street start met een nieuwe seizoenen van Rookie Blue en Law & Order.

Vanaf maandag 5 september start het tweede seizoen van Rookie Blue. Net5 heeft vorige week de laatste aflevering van seizoen 1 uitgezonden, dus digitale tv-kijkers hoeven niet lang te wachten op het vervolg. In seizoen 2 komen de rookies tot de ontdekking dat zelfs de kleinste foutjes levensgevaarlijke gevolgen kunnen hebben. De vraag is of alle nieuwelingen wel om kunnen gaan met de druk van hun nieuwe verantwoordelijkheden…

In alweer het achttiende(!) seizoen van de langlopende dramaserie Law & Order zien we zowel bij de rechercheurs als het openbaar ministerie een aantal nieuwe gezichten en nemen we afscheid van oudgedienden. Moord en doodslag zijn in New York aan de orde van de dag en de politie en het OM hebben hun handen vol aan het opsporen en terechtstellen van de daders. Sommige zaken uit de serie berusten op waargebeurde verhalen, zo zien we dit seizoen een aflevering rond de in Amerika omstreden Scientology Kerk. Gastrollen zijn er ondermeer van Sean Astin, Lara Flynn Boyle (‘The Practice’) en January Jones (‘Mad Men’). De eerste aflevering van seizoen 18 staat gepland voor donderdag 1 september.
Vorige aflevering
74 Epiphanies
74 Epiphanies
06x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Rookie Blue