Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zesde seizoen van Rookie Blue

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van Rookie Blue. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Rookie Blue
Het zesde en laatste seizoen van de populaire politieserie Rookie Blue begint dramatisch wanneer Andy wordt aangevallen in het huis van Traci na terugkeer van vakantie. Door de persoonlijke aanslag pakt 15 Division de zaak eigenhandig aan te pakken. Alsof dat nog niet genoeg is, staat Andy nog meer ellende te wachten. Het nieuws dat Marlo zwanger is, dwingt haar om nog eens goed na te denken over haar toekomst met Sam.

Andy en Juliet raken betrokken bij een opstand in een vrouwengevangenis en komen in de val te zitten. Tot slot ontstaan er problemen voor het gehele team wanneer Nicks vervreemde grote broer opduikt met nieuwe informatie over iemand uit hun tragisch verleden. Daarop verdwijnt Nick van de radar in een poging de man op te sporen. Zal hij eindelijk achter de waarheid komen?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Entertainment One
Acteurs: Gregory Smith, Missy Peregrym, Charlotte Sullivan, Matt Gordon, Enuka Okuma en Travis Milne
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het zesde seizoen Rookie Blue:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het zesde seizoen van Rookie Blue. Andy en Sam's relatie komt onder hoge druk te staan. Wat is hiervan de reden?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
74 Epiphanies
74 Epiphanies
06x11
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Rookie Blue