Rizzoli & Isles

8.2 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Frederika Reihs geeft "Rizzoli & Isles - Seizoen 7 (DVD)" een 8.
Geschreven door Frederika Reihs op 15 december 2017.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Rizzoli & Isles - Seizoen 7 (DVD)

In de nasleep van de schietpartij uit seizoen 6 begint hier het laatste hoofdstuk van Rizzoli & Isles. In dit laatste seizoen moeten detective Jane Rizzoli en forensisch onderzoeker Dr. Maura Isles alles op alles zetten om de ongrijpbare Alice Sands te vinden en haar op te pakken, voordat ze het leven van Rizzoli helemaal ruïneert. De ene na de andere misdaad lost dit duo op. Met veel lef, maar ook een flinke dosis humor kunnen ze alles aan. Deze laatste 13 afleveringen halen nog één keer alles uit de kast.

© TNT

Stijlvol als altijd staan Rizzoli & Isles weer op de cover van dit nieuwe, laatste seizoen. Detective Jane Rizzoli en Doctor Maura Isles zijn in hun laatste seizoen samen net zo krachtig als in de vorige 6. Maar dit seizoen wordt het ook veel persoonlijker. Hoewel de misdaad nog steeds centraal staat, kampen Rizzoli en Isles met hun eigen persoonlijke problemen die ze onder ogen moeten komen. Bang voor wat de toekomst gaat brengen, maar met alle steun van elkaar. Isles krijgt het lastig wanneer ze niet meer op haar kennis kan vertrouwen, en Rizzoli voelt nog meer dan ooit dat ze haar vrienden en familie moet beschermen wanneer iemand erop uit is om haar te ruineren.

Na 7 seizoenen sluiten ze deze serie mooi op tijd af. Het voelt nog steeds interessant en de afleveringen blijven boeien, maar het was ook het juiste moment om de serie af te sluiten voordat het herhalend of vervelend ging worden. De serie heeft een waardig einde gekregen en tot op de laatste aflevering heb ik mogen genieten van twee geweldig sterke dames in twee ontzettend verschillende rollen.

© TNT

De DVD bevat behalve de 13 laatste afleveringen van deze serie ook een bonus; Hilarious Gag Reel. Deze zit vol met hilarische bloopers tijdens het filmen van het 7e seizoen. Als fan zijn deze een ontzettend leuke toevoeging die zeker het kijken waard zijn. Verder past dit laatste seizoen ook perfect bij de andere DVDs. De achterkant geeft al heel veel moois weg met de prachtige foto’s van Rizzoli en Isles en een korte beschrijving van dit laatste seizoen, en met dezelfde schrijfwijze en het seizoensnummer op de zijkant bovenaan staat deze prachtig bij de rest van de serie.
Volg Rizzoli & Isles
Vorige aflevering
Ocean Frank
Ocean Frank
07x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Maudjee
25 dec 2017 22:45 -
Wat was dit een geweldige serie!
Reageer
Rizzoli & Isles