Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen voor Riviera

Sky Atlantic heeft de zonovergoten hitserie Riviera vernieuwd met een derde seizoen. Het filmen van het derde seizoen zal in het najaar van start gaan.

In het nieuwe seizoen zal Georgina Clios (Julia Stiles, foto) de glamour van de Cote d’Azur achter zich laten. Ze zal de wereld over reizen om te proberen de ellende van de Riviera achter zich te laten. Stiles is naast hoofdrolspeelster ook uitvoerend producent van de Britse misdaadserie.



Naast het zuiden van Frankrijk zal er gereisd worden naar Venetië en Argentinië. Het derde seizoen krijgt acht afleveringen van 60 minuten. Stiles vertelt: “Je zou denken dat er niets meer over was voor de Riviera om naar Georgina te gooien, maar seizoen drie is nog het meest ambitieus. Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van deze ongelooflijke dramaserie voor Sky Atlantic. De kans om nog een seizoen Riviera te maken is spannend en ik ben onze kijkers dankbaar dat ze met ons meegaan op deze reis.”

De aankondiging van de vernieuwing komt erg vroeg, het tweede seizoen is net op 23 mei van start gegaan bij Sky Atlantic. Het eerste seizoen van Riviera is in Nederland te zien bij Videoland.

Ben jij blij met de vernieuwing van Riviera?

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Riviera