Riviera

7.5 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2017 - heden
NetwerkSky Atlantic
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2017 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Sky Atlantic
Riviera is een Britse misdaadserie van de zender Sky Atlantic (UK). De serie ging in première op 15 juni 2017.

Georgina verliest haar man Constantine, die miljonair is, als zijn jacht explodeert. Ze is verbaasd dat geweld, leugens en zelf moord deel uitmaakten van zijn leven. Nu moet ze uit haar comfortzone gaan om haar familie en zichzelf te beschermen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Riviera - Seizoen 1

7

Nieuws (17)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 15 juli
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 juni voor je op een rijtje gezet.
ma 24 juni
Riviera is een Britse misdaadserie van de Engelse zender Sky Atlantic. De serie ging in première in juni 2017 en momenteel is het tweede seizoen nog bezig.
wo 19 juni

Populaire reacties (7)

5
24 jun 2017
het hele seizoen is 15 juni online gereleased op nowtv (de online zender van sky) maar ik kan hier niet alle eps markeren als watched omdat ze nog niet "uitgezonden" zijn. Kunnen die datums niet aangepast worden naar de 1e datum dat een serie of afleveringen als eerst gereleased worden, of dat nou online, via een streaming dienst of tv is. Denk sowieso dat er meer mensen tegenwoordig series online of via diensten als netflix kijken dan op...tv :/
8.5
23 jul 2019
Seizoen 1 aan het kijken, laatste aflevering. Het kijkt prettig weg. Nieuwsgierig naar wat er gaat komen. Een acht voor mij. Spannend.

Vergelijkbare series

Dexter
2 stemmen
Lost
2 stemmen
Fringe
1 stem