Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7
anonymous geeft "Riverdale - Eerste aflevering" een 7.
Geschreven door anonymous op 13 Maart 2017.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Riverdale - Eerste aflevering

Wonderful! Ten minutes in and I'm already the "Blue Jasmine" of Riverdale High - Veronica Lodge

Na The Vampire Diaries en Gossip Girl komt The CW nu met een nieuwe serie: Riverdale. De serie is gebaseerd op een stripverhaal genaamd Archie, dat draait om een jongen die op weg is naar volwassenheid. De serie daarentegen is een mengelmoes van romantiek en mysterie. Riverdale speelt zich af in het gelijknamige dorp. Twee rode draden in het verhaal zijn: de dood van de roodharige Jason Blossom (Trevor Stines, The Fosters) en het leven van Archie Andrews (K.J. Apa, Shortland Street).

Riverdale
© The CW

Al enige tijd is Jason Blossom vermist. Zijn lichaam werd nooit gevonden en men ging ervan uit dat hij verdronken was. Zijn zus Cheryl (Madelaine Petsch, Instant Mom) zet alles op school in het teken van haar broer. Archie Andrews is een footballspeler, maar wil liever een carrière in de muziekwereld. De jonge Veronica Lodge (Camila Mendes) komt samen met haar moeder Hermione Lodge (Marisol Nichols, Teen Wolf) naar Riverdale. Hermione heeft al een verleden in Riverdale; ze kent namelijk de vader van Archie, Fred Andrews (Luke Perry, Beverly Hills, 90210). En dan is er nog Betty Cooper (Lili Reinhart, Surviving Jack). Zij is in het geheim verliefd op Archie.

...toen hij de jonge knappe surfdude Dylan McKay speelde Beverly Hills, 90210

Tot zover een voorstelrondje. De belangrijkste karakters hebben we nu gezien. De rode draden zijn bekend. Nu is het een kwestie van alles aan elkaar knopen en er een serie van maken, die boeiend, spannend, romantisch en een tikkeltje mysterieus is. De vraag is nu natuurlijk: is het gelukt? Dat antwoord moet ik je schuldig blijven. De eerste aflevering van Riverdale is niet slecht. Helaas vind ik de cast niet zo geweldig; ze spreken mij niet aan. Misschien komt het omdat ik te oud ben voor een nieuwe 90210? Ik was immers even oud als Luke Perry toen hij de jonge knappe surfdude Dylan McKay speelde Beverly Hills, 90210. Maar als ik kijk naar Riverdale, zoals ik deed naar 90210, dan kan ik de serie wel iets meer waarderen, maar hoog op mijn te kijken lijst zal hij niet komen.

Riverdale
© The CW

Ik geef Riverdale een 7 voor het jeugdsentiment en het mysterieuze verhaal

Riverdale heeft wel de namen mee. De serie is namelijk geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa, die we kennen van Supergirl, Looking, Glee en Big Love. Riverdale is geproduceerd door Greg Berlanti, die bekend is van Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow en Blindspot. Tel daar een Luke Perry en een Cole Sprouse (The Suite Life of Zack and Cody) bij op en je verwacht meer en vooral beter werk. Wie weet brengen de volgende afleveringen mij op het spoor van de mensen die enthousiast zijn over Riverdale. Voorlopig vind ik het een serie voor de jeugd. Riverdale is in Nederland te zien op Netflix. Elke vrijdag staat er een nieuwe aflevering klaar. Ik geef Riverdale een zeven voor het jeugdsentiment en het mysterieuze verhaal.
Volg Riverdale
Vorige aflevering
Chapter One Hundred Thirty-Seven: Goodbye, Riverdale
Chapter One Hundred Thirty-Seven: Goodbye, Riverdale
07x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Riverdale