Riverdale

8,0 / 10
42 min
Misdaad, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Rol voor Ryan Robbins in vierde seizoen Riverdale

Riverdale is een Amerikaanse mysterieuze misdaadserie van de zender The CW. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden, dat hier te zien is bij Netflix.

Archie, Betty, Veronica en hun vrienden ontdekken in Riverdale allerlei geheimen. Het stadje is minder aantrekkelijk dan het er op het eerste gezicht uitziet. Acteur Ryan Robbins, bekend van de misdaadserie Pure, zal binnenkort te zien zijn als Frank Andrews in het vierde seizoen. Hij is de broer van Fred, wijlen Luke Perry. Frank Andrews is stoer, brutaal en charmant. Zijn humeur en ondeugden brengen hem constant in de problemen.


Ryan Robbins

De overige hoofdrollen worden gespeeld door KJ Apa, Cole Sprouse Lili Reinhart, Camila Mendes, Casey Cott en Madelaine Petsch. Riverdale wordt geproduceerd door Warner Bros. Television en CBS Television Studios, in samenwerking met Berlanti Productions.
Vorige aflevering
Chapter Seventy-Six: Killing Mr. Honey
Chapter Seventy-Six: Killing Mr. Honey
04x19
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tiende seizoen van NCIS: Los Angeles. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Alle vier seizoenen van de Belgische dramaserie De Ridder zijn vanaf volgende maand te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:00
Bedenker Alex Pina werkt vanuit zijn hangmat aan het script van een nieuw seizoen van het populaire La Casa de Papel. Netflix heeft nog niets bevestigd.
Vandaag, 09:00
Dick Wolf (Law & Order) werkt met onder andere Robert Schenkkan (The Pacific) samen aan American Babylon, over de opbouw van Las Vegas.
Gisteren, 15:00
Emily in Paris met Lily Collins verhuist naar Netflix. De Amerikaanse dramedyserie, oorspronkelijk van Paramount Network, verschijnt aankomende herfst.
Gisteren, 14:00
1