Riverdale

8,0 / 10
42 min
Misdaad, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Rol voor Ryan Robbins in vierde seizoen Riverdale

Riverdale is een Amerikaanse mysterieuze misdaadserie van de zender The CW. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden, dat hier te zien is bij Netflix.

Archie, Betty, Veronica en hun vrienden ontdekken in Riverdale allerlei geheimen. Het stadje is minder aantrekkelijk dan het er op het eerste gezicht uitziet. Acteur Ryan Robbins, bekend van de misdaadserie Pure, zal binnenkort te zien zijn als Frank Andrews in het vierde seizoen. Hij is de broer van Fred, wijlen Luke Perry. Frank Andrews is stoer, brutaal en charmant. Zijn humeur en ondeugden brengen hem constant in de problemen.


Ryan Robbins

De overige hoofdrollen worden gespeeld door KJ Apa, Cole Sprouse Lili Reinhart, Camila Mendes, Casey Cott en Madelaine Petsch. Riverdale wordt geproduceerd door Warner Bros. Television en CBS Television Studios, in samenwerking met Berlanti Productions.
Vorige aflevering
Chapter Sixty-Three: Hereditary
04x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De rechten op de fantasyserie The Lord of the Rings werden vorig jaar door Amazon verworven en het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Volgens de geruchten kost de serie circa $ 500 miljoen.
Vandaag, 11:00
The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.
Vandaag, 10:00
Marvel's Runaways is een Amerikaanse actieserie van Hulu. Het tweede seizoen verscheen in december 2018 en bestond uit dertien afleveringen. Marvel's Runaways is gebaseerd op een stripreeks die in 2003 van start ging.
Vandaag, 09:00
2
Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Gisteren, 15:00
1
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Gisteren, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Gisteren, 13:00
1