Riverdale

7.9 / 10
42 min
Misdaad, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw castlid voor derde seizoen Riverdale

Welk mysterie zal nu weer de inwoners van Riverdale gaan raken? Misschien heeft Penelope Ann Miller er wel alles of juist niets mee te maken.

Tijdens Comic Con 2018 werd er al een trailer vrijgegeven van het derde seizoen van Riverdale, dat op 10 oktober van start zal gaan bij the CW.

Nu is bekend gemaakt dat Penelope Ann Miller (Mistresses (US) een rol gaat spelen in het derde seizoen van Riverdale. Miller zal in de huid kruipen van officier van justitie Ms. Wright, die een web zal spinnen rond het jonge leven van Archie Andrews (KJ Apa) en hem zal portretteren als gevaarlijk, een gewelddadige sociopaat die in staat is om vreselijke misdaden te begaan.

In Riverdale draait het om Archie, Betty, Veronica en Jughead en hun vrienden die ontdekken dat het prachtige en mooie dorpsleven donkerte en gekte verbergt. Naast Miller en KJ Apa zullen ook Cole Sprouse, Lili Reinhart, Camila Mendes, Luke Perry, Mädchen Amick, Marisol Nichols, Casey Cott, en Madelaine Petsch een rol spelen in The CW-serie gebaseerd op de Archie Comics.

Embed from Getty Images
Penelope Ann Miller
Vorige aflevering
Chapter Eighty-Six: The Pincushion Man
Chapter Eighty-Six: The Pincushion Man
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00