Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums laatste seizoenen Riverdale en Nancy Drew (2019)

Riverdale en Nancy Drew (2019) keren dit voorjaar terug voor hun laatste seizoenen op The CW.

Riverdale keert terug voor zijn zevende seizoen op woensdag 29 maart, en het vierde seizoen van Nancy Drew (2019) gaat van start op woensdag 31 mei. Beide series zenden hun finale uit op woensdag 23 augustus.

In Riverdale spelen KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Madelaine Petsch, Madchen Amick, Casey Cott, Charles Melton, Drew Ray Tanner, Vanessa Morgan en Erinn Westbrook de hoofdrollen.

Riverdale

Het is een donkere kijk op de personages uit Archie Comics. In het laatste seizoen leeft de Riverdale-bende terug in de jaren '50, waarbij iedereen behalve Jughead (Sprouse) niet weet dat ze daar niet thuishoren. Pas als Jughead bezoek krijgt van Tabitha Tate (Westbrook), Riverdale's Guardian Angel, leert hij de kosmische waarheid over hun situatie.

Kennedy McMann, Scott Wolf, Leah Lewis, Maddison Jaizani, Tunji Kasim, Alex Saxon en Riley Smith spelen de hoofdrollen in de Nancy Drew (2019)-televisieserie die gebaseerd is op de klassieke mysterie-boekenserie. In het vierde en laatste seizoen starten Nancy (McMann) en haar vrienden een onderzoek naar een groep vermiste lichamen op het kerkhof van Horseshoe Bay die ofwel zijn opgegraven en gestolen ofwel mogelijk zijn opgestaan. Vervolgens leidt een reeks onverklaarbare paranormale misdaden de Drew Crew ertoe te geloven dat de letterlijke zonden uit het verleden van de stad zijn teruggekeerd om de levenden te achtervolgen.

Nancy Drew (2019)

"Riverdale en Nancy Drew (2019) zijn twee geliefde CW-series met enkele van de meest gepassioneerde en toegewijde fans in alle televisie, en deze laatste seizoenen zijn echte geschenken aan hen," zei Brad Schwartz, President, Entertainment, The CW Network. "Terwijl we ons voorbereiden op het afscheid van deze iconische personages, zitten er nog genoeg verrassingen en schokkende wendingen verpakt in beide series als ze afsluiten op de top van hun kunnen."
Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter One Hundred Thirty-Seven: Goodbye, Riverdale
Chapter One Hundred Thirty-Seven: Goodbye, Riverdale
07x20
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Riverdale