Riverdale

7.9 / 10
42 min
Misdaad, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Zevende seizoen het allerlaatste voor Riverdale

The CW neemt afscheid van Riverdale na zeven seizoenen.

De Archie comic-serie, ontwikkeld en geproduceerd door Roberto Aguirre-Sacasa, eindigt met een zevende seizoen, dat halverwege het seizoen 2022-2023 van start zal gaan.

Het is de volgende serie die eindigt bij The CW nadat het netwerk al eerder series heeft gecanceld, waaronder DC's Legends of Tomorrow, Batwoman, Naomi, Legacies, Dynasty (2017), Charmed (2018), Roswell, New Mexico, In the Dark (2019) en The 4400 (2021).

Na de aankondiging van Riverdale 's aanstaande vertrek, zei de CW-baas Mark Pedowitz donderdagochtend dat hij denkt dat zeven jaar het juiste getal is. "Ik ben een groot voorstander van het geven van een passend afscheid aan series. We hadden gisteren een lang gesprek met Roberto [Aguirre-Sacasa] en hij is heel blij met de beslissing", zei Pedowitz. “We gaan de serie behandelen op de manier die het verdient. Het is een iconische popcultuurster en we willen ervoor zorgen dat het de goede kant opgaat.”

Riverdale sterren zijn onder andere KJ Apa als Archie Andrews, Lili Reinhart als Betty Cooper, Camila Mendes als Veronica Lodge en Cole Sprouse als Jughead Jones.

Bij de CW-presentatie beloofde Apa fans: "We gaan het met een knal beëindigen, in het laatste seizoen, en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen."

Seizoen zes ging verder waar seizoen vijf eindigde, met Archie en Betty die besloten hun romantische relatie nog een kans te geven, net toen er een bom geplant was, door Hiram Lodge (Mark Consuelos), onder Archie's bed die op het punt stond af te gaan. Vreemd genoeg ontploft die bom schijnbaar niet en als Archie en Betty de volgende ochtend wakker worden wonen ze in de stad Rivervale en is hun leven in Riverdale maar een verre droom.

Riverdale is in Nederland te zien bij Netflix.
Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter One Hundred and Thirteen: Biblical
Chapter One Hundred and Thirteen: Biblical
06x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Riverdale