Riverdale

7.9 / 10
42 min
Misdaad, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Riverdale keert eind januari terug bij Netflix

Het vijfde seizoen van Riverdale zal eind januari van start gaan bij Netflix, kort na de première bij The CW. Er is nu ook een trailer uitgebracht.

De eerste afleveringen van het vijfde seizoen, waren oorspronkelijk gepland als de laatste van het vierde seizoen. Maar ook de productie van Riverdale werd stilgelegd vanwege het coronavirus. Het vijfde seizoen van Riverdale zal vanaf 21 januari wekelijks te bekijken zijn bij Netflix. Dat is een dag na de première in Amerika bij The CW.

Naast de premièredatum heeft Netflix ook een trailer uitgebracht van het vijfde seizoen. De serie draait om het leven van de tieners Archie, Betty, Veronica en hun vrienden. Ze ontdekken het donkere en de gekte dat verstopt zit achter Riverdale's mooi aanzien.

Vorige aflevering
Chapter Eighty-Two
Chapter Eighty-Two
05x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Ivalo (Arctic Circle). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
1
De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00