Ripper Street

7.8 / 10
52 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Ripper Street vanaf 22 mei bij Videoland

Ripper Street is een Engelse misdaadserie van de zender Amazon (voorheen BBC America). De serie was te zien van 2012 tot en met 2016 en bestaat uit vijf seizoenen.

De complete serie van Ripper Street (37 afleveringen) is vanaf 22 mei te bekijken bij Videoland.

Het is een crime-drama, gesitueerd in de East End van Londen in 1889, tijdens de nadagen van de ‘ripper’-moorden. De beruchte H-divisie, het politiebureau uit de hel, is belast met het handhaven van de orde in de chaotische straten van Whitechapel. De serie gaat over de mensen die trachten hun leven weer op te pikken na de gruwelijke acties van Jack the Ripper, die destijds verschillende prostituees op gruwelijke wijze verminkte en om het leven bracht. De rechercheurs proberen licht te brengen in de donkere wereld die ze bewonen.

Agenten Edmund Reid (Matthew McFadyen) en Bennet Drake (Jerome Flynn) mogen de misdaden onderzoeken. Ze werken samen met de voormalige legerarts Homer Jackson (Adam Rothenberg) en krijgen ook te maken met bordeeleigenaar Long Susan (MyAnna Buring).

Vorige aflevering
Occurrence Reports
Occurrence Reports
05x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00