Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatum vijfde en laatste seizoen van Ripper Street

Het vijfde en laatste seizoen van de Britse dramaserie Ripper Street is vanaf 12 oktober te streamen bij Amazon Video in Groot Brittannië. Voor de fans is dat goed nieuws want dat betekent dat ze in 2016 twee seizoenen hebben gekregen van de Victoriaanse misdaad-/dramaserie. Het vijfde seizoen zal in totaal zes afleveringen krijgen.

Het filmen van het vijfde seizoen begon in maart dit jaar in Dublin. Amazon heeft de serie, die zich afspeelt in het Londen vanaf 1889, in 2014 gered van de ondergang. Toen besloot BBC America de serie te cancelen. Amazon liet er geen gras over groeien en bestelde direct een derde seizoen en iets meer dan een jaar later bestelde Amazon een vierde en allerlaatste vijfde seizoen van Ripper Street.

Video on youtube


Volgens het persbericht van Aamazon is het vijfde seizoen van zes afleveringen één lang gerekt verhaal. “Onze helden worden vluchtelingen en worden gedwongen om het recht in eigen handen te nemen door de meest verraderlijke vijand die ze ooit zijn tegengekomen te pakken. De vijand (Jonas Armstrong, Robin Hood) is een seriemoordenaar met onmenselijke verlangens en met een bovenmenselijke vermogen om niet gepakt te worden. In het vijfde seizoen keren Matthew Macfadyen, Adam Rothenberg, MyAnna Buring en Jerome Flynn weer terug en Joseph Mawle, uit het tweede seizoen, keert terug als Detective Inspector Jedidiah Shine.

Jonas Armstrong
Vorige aflevering
Occurrence Reports
Occurrence Reports
05x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ripper Street